Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

 

Bewolkt weer

Vandaag is er veel bewolking en in de vroege ochtend valt er nog een buitje. Mogelijk dat in de middag nog even de zon doorbreekt. Er staat een zwakke en later op de dag matige zuidwestenwind. De thermometer geeft 17°C aan. De nacht begint bewolkt maar later klaart het op. De temperatuur daalt naar 10°C. Donderdag belooft beter weer te brengen. Naast wolken zijn er ook zonnige perioden. De zwakke tot matige wind draait naar het zuiden. Het kwik loopt op naar 20°C.meesj955

Foto: donkere luchten

Nu op RPL: Is Ook Schitterend - Uit De Schaduw

Vragen over bescherming persoonsgegevens

Logo PrivacyDe fractie van de ChristenUnie/SGP heeft schriftelijk vragen gesteld aan het college van burgemeester en wethouders van Woerden over de nieuwe Algemene Verordening Persoonsgegevens.

Die verordening wordt in mei volgend jaar van kracht en vervangt de Wet bescherming persoonsgegevens. Gemeentes zijn verlicht de nieuwe verordening uit te voeren en lopen risico op een boete als dat niet gebeurt.

De fractie van de ChristenUnie/SGP wil weten welke acties zijn of worden ondernomen om aan de nieuwe verordening te voldoen en of het college van burgemeester en wethouders verwacht in mei volgend jaar de verandering rond te hebben.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties