Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weekend

Dankzij een hogedrukgebied bij Scandinaviëmees82 krijgen we dit weekend rustig en mooi weer. Na het optrekken van de mist schijnt de zon uitbundig. Soms trekken er wat wolken over. De zwakke wind is oost. De thermometer geeft 18°C aan. In de nacht is het helder en kunnen er mistbanken ontstaan. De temperatuur daalt naar 5°C. Ook de zondag verloopt vrij zonnig. De zwakke wind blijft oost. Met 20°C wordt het iets warmer.

Nu op RPL: Jimmy Bo Horne - Spank

B&W Montfoort veroordeelt discussie over ambtenaren

Logo Gemeente MontfoortBurgemeester en wethouders van Montfoort hebben hun ongenoegen uitgesproken over de discussie die is ontstaan over ambtenaren naar aanleiding van het...

samenwerkingsverband met de gemeente IJsselstein.

Het Montfoortse college zegt zelf eindverantwoordelijk voor haar ambtenaren te zijn en noemt het ongebruikelijk dat er discussie wordt gevoerd over medewerkers die zich politiek gezien niet kunnen verdedigen. De discussie kwam op gang nadat uit onderzoek door de gemeente IJsselstein bleek dat de samenwerking niet goed werkte. De samenwerking op ambtelijk niveau bestaat al sinds 2014 en is sindsdien al een paar keer bijgesteld.

De kwestie heeft in IJsselstein inmiddels al geleid tot een bestuurlijke crisis.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties