Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weekend

Dankzij een hogedrukgebied bij Scandinaviëmees82 krijgen we dit weekend rustig en mooi weer. Na het optrekken van de mist schijnt de zon uitbundig. Soms trekken er wat wolken over. De zwakke wind is oost. De thermometer geeft 18°C aan. In de nacht is het helder en kunnen er mistbanken ontstaan. De temperatuur daalt naar 5°C. Ook de zondag verloopt vrij zonnig. De zwakke wind blijft oost. Met 20°C wordt het iets warmer.

Nu op RPL: Anita Ward - Ring My Bell

Muziekhuis Oudewater officieel geopend

Logo Muziekhuis OudewaterIn Oudewater wordt vanmiddag het Muziekhuis officieel geopend door wethouder Bob Duindam. Na jaren van plannen maken is het rijksmonument ‘De Oude School’ aan de Kapellenstraat...

in ere hersteld en heeft na een grondige renovatie een nieuwe functie gekregen als muziekhuis. Samen met iedereen die hier zijn steentje aan heeft bijgedragen wordt een toast uitgebracht op het Muziekhuis.

Na de officiële opening volgt een muzikaal optreden van de leerlingen van Muziekhuis Oudewater. Daarna kunnen alle bezoekers het nieuwe onderkomen van de muziekschool uitgebreid bezichtigen. Tijdens Monumentendag is de muziekschool open voor bezichtigingen.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties