Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

 

Bewolkt weer

Vandaag is er veel bewolking en in de vroege ochtend valt er nog een buitje. Mogelijk dat in de middag nog even de zon doorbreekt. Er staat een zwakke en later op de dag matige zuidwestenwind. De thermometer geeft 17°C aan. De nacht begint bewolkt maar later klaart het op. De temperatuur daalt naar 10°C. Donderdag belooft beter weer te brengen. Naast wolken zijn er ook zonnige perioden. De zwakke tot matige wind draait naar het zuiden. Het kwik loopt op naar 20°C.meesj955

Foto: donkere luchten

Nu op RPL: Is Ook Schitterend - Uit De Schaduw

Dyslexiebeleid onderwijs onder de loep

Logo Bibliotheek1De bibliotheek in Woerden organiseert op 11 oktober een bijeenkomst waarin het dyslexiebeleid in het voortgezet onderwijs onder de loep wordt genomen. Als het gaat om keuzes...

van scholen worden ouders van kinderen met dyslexie en leraren in groep 7 en 8 van het basisonderwijs verteld wat zij kunnen verwachten van een school op het gebied van dyslexiebeleid. Welke vragen kunnen zij het beste stellen op een open dag en waar moet je op letten tijdens zo'n kennismaking. Ook vragen als 'waar kunnen leerlingen tegenaan lopen?' en 'wat vinden de meeste leerlingen met dyslexie prettig op hun school voor voortgezet onderwijs?', komen aan de orde.

Gastspreker is Carola Oosterveer, psycholoog en dyslexiebehandelaar bij OnderwijsAdvies. Zij heeft ruime ervaring op het gebied van diagnostiek en begeleiding van leerlingen met dyslexie.

Locatie: Bibliotheek Woerden. Tijdstip: 11 oktober, 19.30-21.00 uur. Aanmelden tot 9 oktober via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer informatie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0182-556556.

NB: Op deze avond wordt geen advies gegeven over scholen die een goed dan wel minder goed dyslexiebeleid hebben.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties