Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weekend

Dankzij een hogedrukgebied bij Scandinaviëmees82 krijgen we dit weekend rustig en mooi weer. Na het optrekken van de mist schijnt de zon uitbundig. Soms trekken er wat wolken over. De zwakke wind is oost. De thermometer geeft 18°C aan. In de nacht is het helder en kunnen er mistbanken ontstaan. De temperatuur daalt naar 5°C. Ook de zondag verloopt vrij zonnig. De zwakke wind blijft oost. Met 20°C wordt het iets warmer.

Nu op RPL: Jimmy Bo Horne - Spank

Koningin Máxima op bezoek bij Buurtgezinnen

Logo BuurtgezinnenIn IJsselstein vierde de Stichting Buurtgezinnen feest in de kloosterspeeltuin en keken terug op het bezoek van koningin Máxima vorige week. In elke gemeente wonen gezinnen die...

overbelast zijn. Voor hen biedt Buurtgezinnen uitkomst.

Wendy, de 33-jarige alleenstaande moeder van vier kinderen was een van de aanwezigen die met de koningin in gesprek ging, schrijft Zenderstreeknieuws. Zij kwam via een vriendin bij Buurtgezinnen. Nu gaan haar kinderen iedere vrijdagmiddag naar een steungezin en heeft zij even de tijd om bij te komen. Haar steungezin bestaat uit Irma en Remko, 50-plussers met twee zoons die net de deur uit zijn.

Coördinator Margret van Paassen brengt de vraag- en steungezinnen samen.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties