Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weekend

Dankzij een hogedrukgebied bij Scandinaviëmees82 krijgen we dit weekend rustig en mooi weer. Na het optrekken van de mist schijnt de zon uitbundig. Soms trekken er wat wolken over. De zwakke wind is oost. De thermometer geeft 18°C aan. In de nacht is het helder en kunnen er mistbanken ontstaan. De temperatuur daalt naar 5°C. Ook de zondag verloopt vrij zonnig. De zwakke wind blijft oost. Met 20°C wordt het iets warmer.

Nu op RPL: Junior - Mamma Used To Say

Recreatiegebieden bij Bodegraven opgeknapt

Logo ZandDiverse recreatiegebieden in Bodegraven-Reeuwijk hebben onlangs een opknapbeurt gekregen. Onder meer Daghaven Twaalfmorgen, het hondenstrand aan de surfplas en de...

bebording van het wandelroutenetwerk zijn aangepakt. De oevers van Daghaven Twaalfmorgen zijn vernieuwd en het drukbezochte hondenstrandje bij de Reeuwijkse Hout is uitgebreid. Ook is het EHBO-gebouw in de Reeuwijkse Hout opgeknapt. Van de wandel-, fiets- en kano-knooppuntnetwerken in de recreatiegebieden zijn beschadigde bordjes gerepareerd en ontbrekende bordjes vervangen.

De werkzaamheden zijn uitgevoerd door de Groenalliantie Midden-Holland. Dit is een samenwerkingsverband van de gemeenten Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpen aan den IJssel, Krimpenerwaard en Waddinxveen en de provincie Zuid-Holland.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties