Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weekend

Dankzij een hogedrukgebied bij Scandinaviëmees82 krijgen we dit weekend rustig en mooi weer. Na het optrekken van de mist schijnt de zon uitbundig. Soms trekken er wat wolken over. De zwakke wind is oost. De thermometer geeft 18°C aan. In de nacht is het helder en kunnen er mistbanken ontstaan. De temperatuur daalt naar 5°C. Ook de zondag verloopt vrij zonnig. De zwakke wind blijft oost. Met 20°C wordt het iets warmer.

Nu op RPL: Jimmy Bo Horne - Spank

Jonge Vleutense ondernemer gaat voor muntthee

Logo TheepotDe 20-jarige student bedrijfskunde Saber Benjah uit Vleuten is in zijn studentenkamer de eerste online muntthee bezorgservice begonnen. Saber wil mensen samenbrengen om een...

uniek moment te beleven met zijn Benjah Box, waar verse mint, biologische groene thee en een koekje in zitten. Door zijn kamergenoot kwam hij op het idee om online bestellingen te versturen. Hij werkt samen met boeren in Marokko.

De eerste keer dat Saber op een Dutch Tea Festival was, raakte hij compleet uitverkocht. Benjah heeft zijn eerste business award al binnengesleept en heeft de finale gehaald van SEAT Pitch and Ride.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties