Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weekend

Dankzij een hogedrukgebied bij Scandinaviëmees82 krijgen we dit weekend rustig en mooi weer. Na het optrekken van de mist schijnt de zon uitbundig. Soms trekken er wat wolken over. De zwakke wind is oost. De thermometer geeft 18°C aan. In de nacht is het helder en kunnen er mistbanken ontstaan. De temperatuur daalt naar 5°C. Ook de zondag verloopt vrij zonnig. De zwakke wind blijft oost. Met 20°C wordt het iets warmer.

Nu op RPL: Jimmy Bo Horne - Spank

Terugkeer camera's Hazelaarstraat kan snel

Logo Camera toezichtMocht het nodig zijn dan kunnen de camera's in de Hazelaarstraat in Woerden snel weer geplaatst worden. De snelle terugkeer is mogelijk omdat de palen waarop de in april dit jaar...

weggehaalde camera's bevestigd waren, er nog staan. Dit zegt een woordvoerder van de gemeente in het AD. De situatie in de Hazelaarstraat wordt nog steeds in de gaten gehouden. Als het nodig is de camera's weer terug te plaatsen, kan dat eenvoudig, meldt de woordvoerder.

De camera's zijn in november vorig jaar vanwege overlast rond het theehuis in de Hazelaarstraat geplaatst. Het theehuis ging in februari dicht in verband met criminele activiteiten zoals drugshandel, witwassen en uitkeringsfraude. In april werd het cameratoezicht opgeheven, omdat volgens de gemeente de situatie in en rond de Hazelaarstraat was verbeterd.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties