Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weekend

Dankzij een hogedrukgebied bij Scandinaviëmees82 krijgen we dit weekend rustig en mooi weer. Na het optrekken van de mist schijnt de zon uitbundig. Soms trekken er wat wolken over. De zwakke wind is oost. De thermometer geeft 18°C aan. In de nacht is het helder en kunnen er mistbanken ontstaan. De temperatuur daalt naar 5°C. Ook de zondag verloopt vrij zonnig. De zwakke wind blijft oost. Met 20°C wordt het iets warmer.

Nu op RPL: S.O.S. Band - Just Be Good To Me

Run For Kika Estafette met finish in Utrecht

Logo Run for KiKaMorgen gaat in Groningen de tweede editie van de Run for KiKa Estafette van start. Meer dan 140 deelnemers zullen binnen 3 dagen van Groningen naar Utrecht rennen om zo geld in te...

zamelen voor Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). Voor aanvang van het evenement hebben de runners al ruim 180 duizend euro opgehaald. Naast het leveren van een sportieve teamprestatie, hebben de deelnemers bijna 1.300 euro aan sponsorgeld per persoon opgehaald.

Aanstaande zondag worden de deelnemers onthaald op het finishterrein in de Botanische Tuinen in Utrecht. De teams hebben dan ruim 285 kilometer afgelegd. De oprichter van KiKa, Frits Hirschstein, komt de medailles aan de deelnemers uitreiken. Met de bekendmaking van het voorlopige eindbedrag aan KiKa wordt Run for KiKa Estafette in stijl afgesloten.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties