Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

 

Bewolkt weer

Vandaag is er veel bewolking en in de vroege ochtend valt er nog een buitje. Mogelijk dat in de middag nog even de zon doorbreekt. Er staat een zwakke en later op de dag matige zuidwestenwind. De thermometer geeft 17°C aan. De nacht begint bewolkt maar later klaart het op. De temperatuur daalt naar 10°C. Donderdag belooft beter weer te brengen. Naast wolken zijn er ook zonnige perioden. De zwakke tot matige wind draait naar het zuiden. Het kwik loopt op naar 20°C.meesj955

Foto: donkere luchten

Nu op RPL: Is Ook Schitterend - Uit De Schaduw

Verkeer volledig vast door twee ongevallen

Logo Ambulance5Het was vanmorgen erg druk op de wegen ten oosten van Woerden. Door twee ongevallen tijdens de ochtendspits stond het verkeer op meerdere plaatsen volledig vast.

Op de provinciale weg N198 bij Geestdorp raakte een auto in de sloot. Door het ongeluk bij de zogenoemde Bocht van Barten werd de weg in beide richtingen afgesloten. De brandweer moest worden ingeschakeld om de bestuurster uit de auto te kunnen bevrijden. Zij is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. De toedracht van het eenzijdig ongeval is nog in onderzoek.

Op de Oudelandseweg werd een vrouw op de fiets aangereden door een personenauto. Ook zij is per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De toestand van beide vrouwen is momenteel niet bekend.  

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties