Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weekend

Dankzij een hogedrukgebied bij Scandinaviëmees82 krijgen we dit weekend rustig en mooi weer. Na het optrekken van de mist schijnt de zon uitbundig. Soms trekken er wat wolken over. De zwakke wind is oost. De thermometer geeft 18°C aan. In de nacht is het helder en kunnen er mistbanken ontstaan. De temperatuur daalt naar 5°C. Ook de zondag verloopt vrij zonnig. De zwakke wind blijft oost. Met 20°C wordt het iets warmer.

Nu op RPL: Freddie James - Get up and boogie

Metamorfose stadshart IJsselstein

Logo BouwHet stadshart van IJsselstein ondergaat momenteel een metamorfose. Met het project 'Hartje IJsselstein' krijgt het centrum een complete opknapbeurt. Onderdeel van deze vernieuwing...

is de herontwikkeling van de Koningshof en de Schuttersgracht. Hier komt een nieuw woonwinkelcomplex met in totaal 21 appartementen en 3600 vierkante meter winkelruimte. Alle woningen zijn intussen verkocht.

De Action neemt een derde van de winkelruimte in beslag. Ook wordt een bovengrondse garage gebouwd met plek voor 34 auto’s. Het woonwinkelcomplex verrijst op de plek waar tot voor kort de oude bibliotheek en een Rabopand stonden.

Lek Sloopwerken uit Woerden is net klaar met de sloopwerkzaamheden. Het terrein wordt nu bouwrijp gemaakt, zodat kan worden begonnen met de bouw.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties