Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weekend

Dankzij een hogedrukgebied bij Scandinaviëmees82 krijgen we dit weekend rustig en mooi weer. Na het optrekken van de mist schijnt de zon uitbundig. Soms trekken er wat wolken over. De zwakke wind is oost. De thermometer geeft 18°C aan. In de nacht is het helder en kunnen er mistbanken ontstaan. De temperatuur daalt naar 5°C. Ook de zondag verloopt vrij zonnig. De zwakke wind blijft oost. Met 20°C wordt het iets warmer.

Nu op RPL: Freddie James - Get up and boogie

Fietsersbond Utrecht in actie tegen fietsverbod

Logo Fietsersbond1De Fietsersbond in Utrecht heeft woensdag actie gevoerd tegen het voorgenomen fietsverbod op een deel van de Oudegracht. Met fietspompen waren vrijwilligers van de bond op het...

Domplein present om banden van passerende fietsers op te pompen. Met de actie wilde de bond protesteren tegen het fietsverbod dat de gemeente met ingang van 1 januari 2018 tussen 10.00 en 18.00 uur wil instellen. Het argument is dat het op sommige plekken langs de Oudegracht te druk en te vol is.

De Fietsersbond is het niet eens met deze maatregel en stelt een alternatief plan voor. Maak van de straat een wandelstraat waar fietsen te gast zijn is het idee. Volgens de bond bestaat in Haarlem al een dergelijke wandelstraat en daar blijkt goed te werken.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties