Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weekend

Dankzij een hogedrukgebied bij Scandinaviëmees82 krijgen we dit weekend rustig en mooi weer. Na het optrekken van de mist schijnt de zon uitbundig. Soms trekken er wat wolken over. De zwakke wind is oost. De thermometer geeft 18°C aan. In de nacht is het helder en kunnen er mistbanken ontstaan. De temperatuur daalt naar 5°C. Ook de zondag verloopt vrij zonnig. De zwakke wind blijft oost. Met 20°C wordt het iets warmer.

Nu op RPL: Freddie James - Get up and boogie

Workshop Factory wil heroverweging terrasvergunning

Logo workshop factory woerdenDe Workshop Factory heeft het college van B & W in een brief verzocht de terrasvergunning van de Blauwe Meije in heroverweging te nemen. De Factory vindt het teleurstellend dat na 7 jaar...

en na een aantal procedures het nog steeds niet opgelost is. Het bedrijf wil de samenwerking met de Blauwe Meije uitbreiden, maar heeft hiervoor een terras nodig dat zichtbaar en beschikbaar voor haar gasten is.

De Factory zegt het ook een onnodig obstakel te vinden voor de economische ontwikkeling van kleinschalige ondernemingen en hoopt dat de gemeente haar beslissing wil herzien.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties