Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weekend

Dankzij een hogedrukgebied bij Scandinaviëmees82 krijgen we dit weekend rustig en mooi weer. Na het optrekken van de mist schijnt de zon uitbundig. Soms trekken er wat wolken over. De zwakke wind is oost. De thermometer geeft 18°C aan. In de nacht is het helder en kunnen er mistbanken ontstaan. De temperatuur daalt naar 5°C. Ook de zondag verloopt vrij zonnig. De zwakke wind blijft oost. Met 20°C wordt het iets warmer.

Nu op RPL: Freddie James - Get up and boogie

Kunstbus Bodegraven gaat weer op pad

Logo EvertshuisIn Bodegraven gaat de eerste Kunstbus van het seizoen weer op pad. De bestemming is het Museumpark Heilig Land Stichting Orientalis in Berg en Dal bij Nijmegen. Het museum laat...

de kleurrijke wereld zien van het jodendom, christendom en islam. Hier wandelen de bezoekers door het leven in het oude Midden-Oosten. Het museumpark bestaat uit een 30 hectare groot bosrijk gebied met drie verschillende dorpen en een woestijn. In de dorpen wordt kennis gemaakt met de culturen en wortels van de drie godsdiensten. Een museum dat stof geeft tot nadenken. Het museumdagje uit met de Kunstbus vindt plaats op donderdag 21 september aanstaande.

De bus vertrekt om 9.00 uur vanaf het NS-Station Bodegraven. De kosten bedragen € 37,50 (€ 26,50 met museumkaart). Dit bedrag is voor de busreis, toegang, rondleiding en een kopje koffie of thee. Reserveren van tevoren is noodzakelijk.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties