Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weekend

Dankzij een hogedrukgebied bij Scandinaviëmees82 krijgen we dit weekend rustig en mooi weer. Na het optrekken van de mist schijnt de zon uitbundig. Soms trekken er wat wolken over. De zwakke wind is oost. De thermometer geeft 18°C aan. In de nacht is het helder en kunnen er mistbanken ontstaan. De temperatuur daalt naar 5°C. Ook de zondag verloopt vrij zonnig. De zwakke wind blijft oost. Met 20°C wordt het iets warmer.

Nu op RPL: S.O.S. Band - Just Be Good To Me

Geen treinen in weekend van 9 september

Logo NS TreintijdenTussen Rotterdam Centraal/Den Haag Centraal - Woerden rijden in het weekend van 9 en 10 september geen treinen. Van zaterdag 9 september 01.00 uur tot en met maandag 11 september...

05.30 uur wordt er aan het spoot gewerkt ter hoogte van Bleiswijk en Zoetermeer. Wel rijden er naar de tussengelegen stations bussen.

De werkzaamheden bestaan uit het aanpassen van de spoorligging en het aanbrengen van ballast. Daarnaast wordt fundering van het bovenleidingsportaal verwijdert en wordt er gewerkt aan de bovenleiding. Deze werkzaamheden gebeuren in het kader van de komst van het station Lansingerland-Zoetermeer.

Naar verwacht zal dit nieuwe station eind 2018 geopend worden.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties