Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weekend

Dankzij een hogedrukgebied bij Scandinaviëmees82 krijgen we dit weekend rustig en mooi weer. Na het optrekken van de mist schijnt de zon uitbundig. Soms trekken er wat wolken over. De zwakke wind is oost. De thermometer geeft 18°C aan. In de nacht is het helder en kunnen er mistbanken ontstaan. De temperatuur daalt naar 5°C. Ook de zondag verloopt vrij zonnig. De zwakke wind blijft oost. Met 20°C wordt het iets warmer.

Nu op RPL: Freddie James - Get up and boogie

P+R Abcoude uitgebreid

Logo PRHet Parkeren+Reizen (P+R)-terrein bij NS-station Abcoude is vergroot en verbeterd. Afgelopen dinsdagmiddag is het terrein door Alberta Schuurs, wethouder Verkeer van gemeente De Ronde Venen...

officieel in gebruik genomen. Om de uitbreiding te vieren krijgen gebruikers deze week ’s ochtends en ’s avonds gratis koffie of thee aangeboden (tussen 7.30 – 9.00 uur en 17.00 – 18.00 uur).

Automobilisten kunnen ook een financiële vergoeding van 20 euro krijgen voor hun eerste OV-dagen wanneer zij zich registreren via de ‘Neem een OV-dag’ app van Goedopweg. De capaciteit van het terrein in Abcoude is uitgebreid met 50 parkeerplaatsen, hiermee komt het totale aantal parkeerplaatsen op 110.

Dit najaar worden op terrein camera’s geplaatst, zodat reizigers via de app kunnen zien hoeveel parkeerplaatsen er beschikbaar zijn.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties