Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weekend

Dankzij een hogedrukgebied bij Scandinaviëmees82 krijgen we dit weekend rustig en mooi weer. Na het optrekken van de mist schijnt de zon uitbundig. Soms trekken er wat wolken over. De zwakke wind is oost. De thermometer geeft 18°C aan. In de nacht is het helder en kunnen er mistbanken ontstaan. De temperatuur daalt naar 5°C. Ook de zondag verloopt vrij zonnig. De zwakke wind blijft oost. Met 20°C wordt het iets warmer.

Nu op RPL: S.O.S. Band - Just Be Good To Me

Ontwerp nieuw schoolgebouw Kamerik

Logo School kamerikVolgens het ontwerpbestemmingsplan dat de gemeente heeft opgesteld, krijgt het nieuwe schoolgebouw in Kamerik een landelijke uitstraling. Het schoolgebouw...

moet komen naast de Schulenburch aan de Overstek en moet plaats bieden aan de basisscholen De Wijde Blik en Eben-Haëzer. De schoolbesturen hebben toegezegd te gaan mee investeren in extra zonnepanelen, zodat de eerste nul-op-de-meterschool in de gemeente Woerden kan worden gerealiseerd.

Ook de parkeerplaats en de straat bij de school worden opnieuw ingericht. Tussen het schoolplein en de parkeerplaatsen komt een zone met fietsparkeren. De buitenruimte krijgt de vorm van een speelerf met een groene, parkachtige uitstraling en is openbaar toegankelijk. Het speelterrein wordt in overleg met de scholen door de gemeente verder uitgewerkt.

Als alles goed gaat kan het duurzame scholengebouw in 2019 in gebruik worden genomen.

Foto: PR
35 school

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties