Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weekend

Dankzij een hogedrukgebied bij Scandinaviëmees82 krijgen we dit weekend rustig en mooi weer. Na het optrekken van de mist schijnt de zon uitbundig. Soms trekken er wat wolken over. De zwakke wind is oost. De thermometer geeft 18°C aan. In de nacht is het helder en kunnen er mistbanken ontstaan. De temperatuur daalt naar 5°C. Ook de zondag verloopt vrij zonnig. De zwakke wind blijft oost. Met 20°C wordt het iets warmer.

Nu op RPL: Bill Withers - Lovely Day '88

Grote Ziggo-storing in Woerden verholpen

Logo ZiggoDe storing bij provider Ziggo is verholpen. Delen van de gemeente Woerden zaten geruime tijd zonder internet, telefoon, radio en tv. Ook de lokale omroep RPL Woerden ondervond...

veel hinder van de storing.

De dagelijkse kabelkrant kon niet worden ververst. De omroep had noodverbanden aangebracht en daardoor werd de nieuwsvoorziening via de kabelkrant toch weer op gang gebracht.

De radiouitzendingen van RPL FM hadden eveneens last van de storing. Doordat de verbinding met de NOS en de ANWB niet werkte kon er geen NOS-nieuws of verkeersinformatie worden uitgezonden. Het regionieuws van RPL kon wel ieder half uur worden uitgezonden. Dat werd verzorgd vanuit de eigen redactie van RPL. De website was gelukkig normaal te volgen.

Inmiddels werken alle systemen bij de omroep weer zoals systemen horen te werken.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties