Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weekend

Dankzij een hogedrukgebied bij Scandinaviëmees82 krijgen we dit weekend rustig en mooi weer. Na het optrekken van de mist schijnt de zon uitbundig. Soms trekken er wat wolken over. De zwakke wind is oost. De thermometer geeft 18°C aan. In de nacht is het helder en kunnen er mistbanken ontstaan. De temperatuur daalt naar 5°C. Ook de zondag verloopt vrij zonnig. De zwakke wind blijft oost. Met 20°C wordt het iets warmer.

Nu op RPL: Freddie James - Get up and boogie

Vlaamse pers fietsend op ontdekkingsreis

Logo FietspadDeze week bezoeken zes Vlaamse journalisten de regio. Dit is op uitnodiging van de gemeenten Gouda, Oudewater en Krimpenerwaard om hen enthousiast te maken over fietsen in de streek.

Fietstochten maken is erg geliefd bij onze zuiderburen. Dat deze regio zoveel te bieden heeft was nog niet bekend. De groep van zes personen, bestaande uit schrijvende pers van onder andere fietsmagazines, gaat eerst op pad naar Oudewater en de Reeuwijkse Plassen. Ook wordt een tocht langs de Vlist, Schoonhoven en de Lek gereden.

De pers maakt kennis met de lokale horeca en restaurants. De gemeenten willen aantonen dat men hier in de streek goed kan eten en drinken. De initiatiefnemers verwachten veel van deze reis en verwelkomen graag de fietsende Vlamingen in onze streek.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties