Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weekend

Dankzij een hogedrukgebied bij Scandinaviëmees82 krijgen we dit weekend rustig en mooi weer. Na het optrekken van de mist schijnt de zon uitbundig. Soms trekken er wat wolken over. De zwakke wind is oost. De thermometer geeft 18°C aan. In de nacht is het helder en kunnen er mistbanken ontstaan. De temperatuur daalt naar 5°C. Ook de zondag verloopt vrij zonnig. De zwakke wind blijft oost. Met 20°C wordt het iets warmer.

Nu op RPL: Freddie James - Get up and boogie

Stadsbaantunnel deels open

Logo 30kmDe Stadsbaantunnel langs de A2 in Leidsche Rijn is deze week weer gedeeltelijk open. De werkzaamheden zijn inmiddels zover gevorderd dat in elke rijrichting één rijstrook open kan...

voor verkeer. De maximale snelheid is tijdelijk verlaagd naar 30 km per uur, in plaats van 50 km per uur. Naar verwachting kunnen vanaf donderdag 31 augustus ook de andere twee rijstroken weer voor het verkeer worden opengesteld.

De tunnel is donderdag 10 augustus uit voorzorg afgesloten voor alle verkeer, omdat er een stuk beton uit de betonnen palenconstructie vóór de tunnel op de uitmonding van het middentunnelkanaal was aangetroffen.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties