Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

 

Bewolkt weer

Vandaag is er veel bewolking en in de vroege ochtend valt er nog een buitje. Mogelijk dat in de middag nog even de zon doorbreekt. Er staat een zwakke en later op de dag matige zuidwestenwind. De thermometer geeft 17°C aan. De nacht begint bewolkt maar later klaart het op. De temperatuur daalt naar 10°C. Donderdag belooft beter weer te brengen. Naast wolken zijn er ook zonnige perioden. De zwakke tot matige wind draait naar het zuiden. Het kwik loopt op naar 20°C.meesj955

Foto: donkere luchten

Nu op RPL: Is Ook Schitterend - Uit De Schaduw

Rijn, Vecht en Venen: “Laat natuur niet links liggen”

Logo NatuurOp 7 september a.s. organiseert de VVD Rijn, Vecht en Venen een lezing gehouden door Marc van den Tweel, directeur van Natuurmonumenten, met als titel “Laat de natuur niet links liggen”.

Natuur, milieu en duurzaamheid worden in Nederland vaak omschreven als “iets van links”.

Van den Tweel laat zien waarom dit onderwerpen zijn waar “rechts” en in het bijzonder de VVD, verantwoordelijkheid voor kan en wil nemen. Hij schetst in zijn lezing bijvoorbeeld hoe natuur kan bijdragen aan de economie, aan gezondheid, aan integratie en hoe natuur het vestigingsklimaat voor bedrijven verbetert. Maar ook waarom natuur als zodanig waarde heeft. Daarnaast geeft hij inzicht hoe de Nederlandse samenleving naar deze onderwerpen kijkt.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties