Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

 

Bewolkt weer

Vandaag is er veel bewolking en in de vroege ochtend valt er nog een buitje. Mogelijk dat in de middag nog even de zon doorbreekt. Er staat een zwakke en later op de dag matige zuidwestenwind. De thermometer geeft 17°C aan. De nacht begint bewolkt maar later klaart het op. De temperatuur daalt naar 10°C. Donderdag belooft beter weer te brengen. Naast wolken zijn er ook zonnige perioden. De zwakke tot matige wind draait naar het zuiden. Het kwik loopt op naar 20°C.meesj955

Foto: donkere luchten

Nu op RPL: Is Ook Schitterend - Uit De Schaduw

Historisch Linschoten

Logo historisch linschotenOp 9 september zal Linschoten veranderen in een historisch dorp. Dorpsbewoners zullen zich kleden in streekdracht en gebruiksvoorwerpen uit de tijd van 1917 gebruiken.

De spanning stijgt bij de organisatie, maar ook bij figuranten van Open Monumentendag, stelt het OMD-comité van Vereniging Oud-Linschoten. Nu de scholen zijn begonnen, is de hoop dat voor dit spektakel ook kinderen zullen bijdragen aan het tumult op het dorp, voor hen worden kinderspelen van toen georganiseerd. Het comité hoopt dat zij ook in kleding van die tijd zullen komen.

De Dorpsstraat, Kerkplein en Vaartkade Zuidzijde zullen autovrij zijn zodat er net zoals vroeger op straat gespeeld kan worden.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties