Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

 

Bewolkt weer

Vandaag is er veel bewolking en in de vroege ochtend valt er nog een buitje. Mogelijk dat in de middag nog even de zon doorbreekt. Er staat een zwakke en later op de dag matige zuidwestenwind. De thermometer geeft 17°C aan. De nacht begint bewolkt maar later klaart het op. De temperatuur daalt naar 10°C. Donderdag belooft beter weer te brengen. Naast wolken zijn er ook zonnige perioden. De zwakke tot matige wind draait naar het zuiden. Het kwik loopt op naar 20°C.meesj955

Foto: donkere luchten

Nu op RPL: Is Ook Schitterend - Uit De Schaduw

Consequenties Verkeersvisie 2030 Staatsliedenkwartier

Logo Auto3Als de nota Verkeersvisie 2030 van de gemeente Woerden ongewijzigd door de raad wordt aangenomen, zal dit niet direct tot grote wijzigingen binnen het Staatsliedenkwartier leiden.

Dit laat André Dierick die de wijk vertegenwoordigt, weten in een artikel. Voor het Staatsliedenkwartier is één van de speerpunten het doorgaande verkeer buiten de woonomgeving te houden daarbij rekening houdend met het verkeersgebruik op de Oudelandseweg, Geestdorp en Utrechtsestraatweg. Ten aanzien van de parkeerproblemen binnen de wijk, bijvoorbeeld rond het station, zullen veranderingen moeten plaatsvinden. De P&R bij het station zal in ieder geval vanaf 1 september gratis worden voor treinreizigers, zodat de parkeerdruk op de omgeving zal afnemen.

Buiten de wijk wordt inmiddels gediscussieerd over het handhaven van een 30km zone op de stadsring.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties