Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Vandaag nog vrij zonnigmeesj1000 weer.

Vandaag kunnen we nog genieten van zonnig najaarsweer. In de ochtend lost de bewolking grotendeels op en is er ruimte voor de zon. Er staat een zwakke zuidoostenwind. Het kwik loopt op naar 21°C. In de nacht neemt de bewolking toe en later gaan er enkele buien vallen. De temperatuur daalt naar 13°C. Vrijdag slaat het weer om en zien we de andere kant van de herfst. In de ochtend zijn er nog opklaringen en valt er al een bui. In de middag is het bewolkt en valt er regen. De matige tot vrij krachtige wind draait naar het zuidwesten. Met 15°C is het een stuk frisser dan de afgelopen dagen.

Foto: herfst in het Brediusbos

Nu op RPL: Kelly Clarkson - My Life Would Suck Without You

SDO/VerzuimVitaal verder als SDO/BlijWerkt

Logo SDOHet is bijna al weer vijf jaar geleden dat de christelijke korfbalvereniging SDO uit Kamerik arbodienstverlener VerzuimVitaal uit Woerden als naamsponsor aan zich wist te binden.

Deze samenwerking is de afgelopen jaren een succes gebleken en inmiddels is SDO/VerzuimVitaal een begrip in de landelijk korfbalwereld.

In mei 2017 heeft VerzuimVitaal echter haar naam gewijzigd in BlijWerkt. Hierdoor zal ook de naam van SDO/VerzuimVitaal wijzigen. Vanaf komend seizoen zal de Kamerikse korfbalclub daarom SDO/BlijWerkt heten. Deze wijziging moet nog officieel worden goedgekeurd door het Koninklijk Nederlands Korfbal Verbond, de KNKV, maar de aanvraag hiervoor zal deze week nog worden ingediend.

Het bestuur van SDO meldt dat het contract van de vereniging met BlijWerkt tot en met 2020 is verlengd. Hierdoor zal SDO/BlijWerkt hopelijk snel ook een begrip zijn voor de komende jaren.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties

Twitter

RT @CDAWoerden: Meer dan 200 ideeën voor Woerden kregen we binnen. Hier zijn ze te lezen! https://t.co/zNBdAP7eR2
RT @CDAWoerden: Vandaag publiceren wij het IdeeënRapport van de actie Idee voor Woerden. Meer dan 200 ideeën vóór Woerden! Straks op https:…
RT @STERKWoerden: Mooie voortgang aan de werkzaamheden zuidelijke randweg Woerden. Dat zal de verkeersdrukte straks verlichten en veilighei…
RT @STERKWoerden: Goed gesprek vandaag met @nat_ombudsman in Woerden samen met @LeoSonneveld @HansHaring https://t.co/PHXdzyjrkX
RT @WPLSCHILDER: Reces? Nee hoor, wij vergaderen woensdag gewoon. Volle agenda weer. Check; https://t.co/yiWaXI58O6