Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Nog enkele buien

De ochtend begint met opklaringen maar de kans op een bui is groot. Vanmiddag is er maar weinig ruimte voor de zon en valt er een enkele bui. De matige wind is noordwest. De temperatuur komt niet verder dan 19°C. Vanavond is het bewolkt maar in de nacht klaart het op. Het kwik daalt naar 14°C. Woensdag liggen we tussen twee storingen in. Het is die dag wisselend bewolkt en er zijn brede opklaringen. Het blijft vrijwel droog. De zwakke tot matige wind draait naar het meesj110zuidwesten. Het is dan met 22°C een stuk aangenamer.

Foto: enkele buien

Nu op RPL: Cliff Richard - The Only Way Out

Stuivertje wisselen bij fierljeppen

Logo Polsstokverspringen5Zaterdag werd gesprongen in Polsbroekerdam en het is duidelijk dat de heren senioren hun uiterste best doen om Jaco de Groot weer even pas op de plaats te laten maken. Dus won Erwin Timmerarends deze keer met een sprong van 21.33 mtr. Jaco de Groot sprong 13 cm. minder. Ook Rian Baas blijft met 20.87 mtr. aansluiting houden bij de nummers een en twee.
Thomas van Midden heeft patent op de vierde plaats, maar moest nu genoegen nemen met de vijfde plaats, omdat zijn broer Wouter 15 cm. verder sprong.

Dymphie van Rooijen en Wendy Helmes zijn aan elkaar gewaagd, want beiden sprongen boven de 16 meter met slechts vijf cm. verschil in het voordeel van Dymphie van Rooijen.

Daniel Cluistra was deze keer de verrassing bij de junioren, want met 18.55 mtr. sprong hij bijna een meter verder dan Ricardo Faaij.
De jongens Jelle Timmerman en Reinier Overbeek klimmen gestaag door. Beiden sprongen opnieuw meer dan 18 meter en doen niet onder voor de sprongen van de junioren Faaij en Cluistra.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties

Twitter

RT @STERKWoerden: Zojuist presentatie gegeven over de olie en gasdiscussie Woerden bij de Rotary Woerden https://t.co/HAKmQeJBZt
RT @VVDWoerden: VVD Woerden blijft aanpak drugscriminaliteit en overlast volledig steunen. 2/2
RT @VVDWoerden: Wij veroordelen de bedreigingen jegens burgemeester @vjhmolkenboer en politie sterk. 1/2
RT @D66Woerden: Drugshandel accepteren we niet. Doodsbedreigingen ook niet. Wij staan volledig achter burgemeester @vjhmolkenboer en het ui…
RT @CDAWoerden: Heftig bericht op @woerdentv. Onacceptabel. @vjhmolkenboer heeft onze volledige steun, zijn beleid is raadsopdracht. https:…