Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

 

Vrij zonnig

Het ziet er voor vandaag goed uit!. Er zijn zonnige perioden en er is sluierbewolking. In de middag ontstaan er ook stapelwolken. De zwakke tot matige wind komt uit het zuiden. Het kwik loopt op naar 20°C. In de nacht zijn er brede opklaringen. De temperatuur daalt naar 10°C. Vrijdag ligt er een storing in de buurt maar met wat geluk blijft het droog. Wolken en opklaringen wisselen elkaar10818302 1005406322809888 1988209327603635896 o af. De zwakke wind is west. Met 18°C is het frisser.

Nu op RPL: Blf - Donker Hart

Stuivertje wisselen bij fierljeppen

Logo Polsstokverspringen5Zaterdag werd gesprongen in Polsbroekerdam en het is duidelijk dat de heren senioren hun uiterste best doen om Jaco de Groot weer even pas op de plaats te laten maken. Dus won Erwin Timmerarends deze keer met een sprong van 21.33 mtr. Jaco de Groot sprong 13 cm. minder. Ook Rian Baas blijft met 20.87 mtr. aansluiting houden bij de nummers een en twee.
Thomas van Midden heeft patent op de vierde plaats, maar moest nu genoegen nemen met de vijfde plaats, omdat zijn broer Wouter 15 cm. verder sprong.

Dymphie van Rooijen en Wendy Helmes zijn aan elkaar gewaagd, want beiden sprongen boven de 16 meter met slechts vijf cm. verschil in het voordeel van Dymphie van Rooijen.

Daniel Cluistra was deze keer de verrassing bij de junioren, want met 18.55 mtr. sprong hij bijna een meter verder dan Ricardo Faaij.
De jongens Jelle Timmerman en Reinier Overbeek klimmen gestaag door. Beiden sprongen opnieuw meer dan 18 meter en doen niet onder voor de sprongen van de junioren Faaij en Cluistra.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties

Twitter

RT @WPLSCHILDER: Voorbeeld van hoe je jongeren ook kan benaderen. Met een vuilniszak er bij #Woerden #omdenken https://t.co/8R2ltZRVHu
RT @WPLSCHILDER: Volle bak, goede opkomst, want wij vergaderen weer. Met wijkagent Halil van @PolitieWoerden @IvdJeugdpunt over de jeugd in…
RT @PolitieWoerden: Aanrijding #Hollandbaan. 2 fietsers bij betrokken. 1 slachtoffer naar #ziekenhuis vervoerd door collega's @ravu_ambulan
RT @STERKWoerden: Verhoging tarieven sportverenigingen ongewenst. Tarieven zijn al flink gestegen. Ruimte maken in gemeentebegroting is eni…
RT @CDAWoerden: Fractievoorzitter @ArjanNoorthoek heeft met enkele verenigingen gesproken om meer achtergrondinformatie te krijgen.