Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Nog een dag erg warm

Het wordt vandaag een zonnige en tropische dag. In de middag ontstaan er stapelwolken. De stapelwolken kunnen op het eind van de dag of begin van de avond groeien tot een regen- en onweersbui. De matige wind is zuidwest. Het kwik loopt op naar 30°C. In de avond is het nog lang warm. In de nacht wisselen wolken en brede opklaringen elkaar af. De temperatuur daalt naar 16°C. Vanaf vrijdag ander weer. Vrijdag is het wisselend bewolkt maar er zijn ook zonnige perioden. De matige wind is zuidwest. Met 23°C is het een stuk minder warm. De nacht daarop raakt het geheel bewolkt.

Foto: kans op een bui

 

 

 

772015335242

Nu op RPL: Sharon Kips - Heartbreak Away

D66 Woerden blij met bewegingsleerkrachten

Logo D66 WoerdenDe D66-fractie is blij met de impuls die het college geeft aan de kwaliteit van het bewegingsonderwijs in Woerden. Wethouder Haring maakte dit vorige week bekend. Door geld vrij te maken...

om scholen te helpen hun leerkrachten te scholen, kunnen alle kinderen in de gemeente Woerden beter bewegingsonderwijs krijgen.

D66-raadslid George Becht zegt dat goed bewegingsonderwijs kinderen een belangrijke impuls geeft voor een gezonde levensstijl, en het levert betere schoolprestaties op. Daar profiteren zij dus ook later in hun leven nog van. Hij roept scholen op eigen voorstellen te doen die ten goede komen aan het bewegingsonderwijs. Daar is nu ruimte voor met het extra geld van de D66-wethouder, aldus Becht.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties