Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

 

Bewolking maar later veel zon

Vandaag zien we de zon maar door een zwak front trekt er ook bewolking over. Zo te overzien blijft het droog. In de loop van de middag en avond wordt het vrij zonnig. De zwakke tot soms matige wind komt uit het westen. Het kwik loopt op naar 18°C. In de nacht is het vrij helder. De temperatuurmees87 daalt naar 7°C. Zaterdag wordt een zonnige dag. In de ochtend kan er nog wat bewolking voor komen. De zwakke wind draait naar het oosten. Met 19°C is het zeer aangenaam.

Nu op RPL: Hall & Oates - I Can't Go For That (No Can Do)

D66 Woerden blij met bewegingsleerkrachten

Logo D66 WoerdenDe D66-fractie is blij met de impuls die het college geeft aan de kwaliteit van het bewegingsonderwijs in Woerden. Wethouder Haring maakte dit vorige week bekend. Door geld vrij te maken...

om scholen te helpen hun leerkrachten te scholen, kunnen alle kinderen in de gemeente Woerden beter bewegingsonderwijs krijgen.

D66-raadslid George Becht zegt dat goed bewegingsonderwijs kinderen een belangrijke impuls geeft voor een gezonde levensstijl, en het levert betere schoolprestaties op. Daar profiteren zij dus ook later in hun leven nog van. Hij roept scholen op eigen voorstellen te doen die ten goede komen aan het bewegingsonderwijs. Daar is nu ruimte voor met het extra geld van de D66-wethouder, aldus Becht.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties