Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Eerst nog een bui, later meer zon

De dag begint wisselvallig. Het is bewolkt en midden in de ochtend valt er een bui. Vanmiddag wisselen wolken en brede opklaringen elkaar af maar is er nog steeds kans op een bui. De zwakke en later matige wind is zuidwest. Met 23°C is het een aangename temperatuur al voelt het door de vochtige lucht warmer aan. De nacht verloopt helder. De temperatuur zakt naar 12°C. Vrijdag ziet er zomers uit. Het is zonnigDSC 0016 en er kan wat sluierbewolking overtrekken. De zwakke wind draait naar het zuiden. Het kwik loopt op naar 24°C.

Foto: Het Groene Hart

Nu op RPL: Chef'Special - Try Again

D66 Woerden blij met bewegingsleerkrachten

Logo D66 WoerdenDe D66-fractie is blij met de impuls die het college geeft aan de kwaliteit van het bewegingsonderwijs in Woerden. Wethouder Haring maakte dit vorige week bekend. Door geld vrij te maken...

om scholen te helpen hun leerkrachten te scholen, kunnen alle kinderen in de gemeente Woerden beter bewegingsonderwijs krijgen.

D66-raadslid George Becht zegt dat goed bewegingsonderwijs kinderen een belangrijke impuls geeft voor een gezonde levensstijl, en het levert betere schoolprestaties op. Daar profiteren zij dus ook later in hun leven nog van. Hij roept scholen op eigen voorstellen te doen die ten goede komen aan het bewegingsonderwijs. Daar is nu ruimte voor met het extra geld van de D66-wethouder, aldus Becht.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties