Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zachter

Het wordt de komende dagen zachter maar van optimaal warm lente weer is nog geen sprake. Vandaag is er een mix van wolken en opklaringen met in de ochtend nog kans op een bui. De matige wind is noordwest. Het kwik blijft steken bij 11°C. In de nacht zijn er brede opklaringen en daalt de temperatuur naar 2°C met vorst aan de grond. Zaterdag begint met zon maar even later krijgt de bewolking de overhand. Later in de middag breekt de zon er weer door. De zwakke wind draait naar het noordoosten. Met 13°C wordt het al iets zachter. De nacht daarop helder bij een minimum temperatuur van 4°C. Zondag wordmeesj762t de beste dag. Er is flink wat zon maar in de loop van de middag drijft er meer bewolking binnen. De matige wind draait naar zuidoost. De thermometer geeft 18°C aan.

Fot: Voorjaar

Nu op RPL: The Chainsmokers - Paris

D66 Woerden blij met bewegingsleerkrachten

Logo D66 WoerdenDe D66-fractie is blij met de impuls die het college geeft aan de kwaliteit van het bewegingsonderwijs in Woerden. Wethouder Haring maakte dit vorige week bekend. Door geld vrij te maken...

om scholen te helpen hun leerkrachten te scholen, kunnen alle kinderen in de gemeente Woerden beter bewegingsonderwijs krijgen.

D66-raadslid George Becht zegt dat goed bewegingsonderwijs kinderen een belangrijke impuls geeft voor een gezonde levensstijl, en het levert betere schoolprestaties op. Daar profiteren zij dus ook later in hun leven nog van. Hij roept scholen op eigen voorstellen te doen die ten goede komen aan het bewegingsonderwijs. Daar is nu ruimte voor met het extra geld van de D66-wethouder, aldus Becht.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties