Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Eerst nog een bui, later meer zon

De dag begint wisselvallig. Het is bewolkt en midden in de ochtend valt er een bui. Vanmiddag wisselen wolken en brede opklaringen elkaar af maar is er nog steeds kans op een bui. De zwakke en later matige wind is zuidwest. Met 23°C is het een aangename temperatuur al voelt het door de vochtige lucht warmer aan. De nacht verloopt helder. De temperatuur zakt naar 12°C. Vrijdag ziet er zomers uit. Het is zonnigDSC 0016 en er kan wat sluierbewolking overtrekken. De zwakke wind draait naar het zuiden. Het kwik loopt op naar 24°C.

Foto: Het Groene Hart

Nu op RPL: Culture Club - Time (Clock Of The Heart)

HEMA Oudewater breidt uit

Logo HEMADe HEMA-vestiging aan de Donkere Gaard in Oudewater gaat uitbreiden met een deel van het voormalige Rabobankgebouw. Op de verdieping komen drie vakantiewoningen die eind...

juni in de verhuur gaan. Daarvoor worden nog proefslapers uit Oudewater gezocht. De drie meest originele verzoeken worden beloond met een gratis nachtje logeren.

Volgens franchisenemer Rick van der Weijden wordt in de vernieuwde winkel ingespeeld op de seizoenen en gaan ze speelgoed, huishoudartikelen, meer dames- en kinderkleding en gebak verkopen. Verder komt er een kleine horecavoorziening met 24 zitplaatsen.

Op Koningsdag donderdag 27 april neemt de HEMA de uitbreiding van 160 extra vierkante meter winkelruimte in gebruik. Dat gaat met tal van feestelijkheden gebeuren, aldus Van der Weijden.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties