Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

 

Bewolking maar later veel zon

Vandaag zien we de zon maar door een zwak front trekt er ook bewolking over. Zo te overzien blijft het droog. In de loop van de middag en avond wordt het vrij zonnig. De zwakke tot soms matige wind komt uit het westen. Het kwik loopt op naar 18°C. In de nacht is het vrij helder. De temperatuurmees87 daalt naar 7°C. Zaterdag wordt een zonnige dag. In de ochtend kan er nog wat bewolking voor komen. De zwakke wind draait naar het oosten. Met 19°C is het zeer aangenaam.

Nu op RPL: Hall & Oates - I Can't Go For That (No Can Do)

HEMA Oudewater breidt uit

Logo HEMADe HEMA-vestiging aan de Donkere Gaard in Oudewater gaat uitbreiden met een deel van het voormalige Rabobankgebouw. Op de verdieping komen drie vakantiewoningen die eind...

juni in de verhuur gaan. Daarvoor worden nog proefslapers uit Oudewater gezocht. De drie meest originele verzoeken worden beloond met een gratis nachtje logeren.

Volgens franchisenemer Rick van der Weijden wordt in de vernieuwde winkel ingespeeld op de seizoenen en gaan ze speelgoed, huishoudartikelen, meer dames- en kinderkleding en gebak verkopen. Verder komt er een kleine horecavoorziening met 24 zitplaatsen.

Op Koningsdag donderdag 27 april neemt de HEMA de uitbreiding van 160 extra vierkante meter winkelruimte in gebruik. Dat gaat met tal van feestelijkheden gebeuren, aldus Van der Weijden.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties