Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zachter

Het wordt de komende dagen zachter maar van optimaal warm lente weer is nog geen sprake. Vandaag is er een mix van wolken en opklaringen met in de ochtend nog kans op een bui. De matige wind is noordwest. Het kwik blijft steken bij 11°C. In de nacht zijn er brede opklaringen en daalt de temperatuur naar 2°C met vorst aan de grond. Zaterdag begint met zon maar even later krijgt de bewolking de overhand. Later in de middag breekt de zon er weer door. De zwakke wind draait naar het noordoosten. Met 13°C wordt het al iets zachter. De nacht daarop helder bij een minimum temperatuur van 4°C. Zondag wordmeesj762t de beste dag. Er is flink wat zon maar in de loop van de middag drijft er meer bewolking binnen. De matige wind draait naar zuidoost. De thermometer geeft 18°C aan.

Fot: Voorjaar

Nu op RPL: Chimes - I Still Haven't Found What I'm Looking For

HEMA Oudewater breidt uit

Logo HEMADe HEMA-vestiging aan de Donkere Gaard in Oudewater gaat uitbreiden met een deel van het voormalige Rabobankgebouw. Op de verdieping komen drie vakantiewoningen die eind...

juni in de verhuur gaan. Daarvoor worden nog proefslapers uit Oudewater gezocht. De drie meest originele verzoeken worden beloond met een gratis nachtje logeren.

Volgens franchisenemer Rick van der Weijden wordt in de vernieuwde winkel ingespeeld op de seizoenen en gaan ze speelgoed, huishoudartikelen, meer dames- en kinderkleding en gebak verkopen. Verder komt er een kleine horecavoorziening met 24 zitplaatsen.

Op Koningsdag donderdag 27 april neemt de HEMA de uitbreiding van 160 extra vierkante meter winkelruimte in gebruik. Dat gaat met tal van feestelijkheden gebeuren, aldus Van der Weijden.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties