Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Nog een dag erg warm

Het wordt vandaag een zonnige en tropische dag. In de middag ontstaan er stapelwolken. De stapelwolken kunnen op het eind van de dag of begin van de avond groeien tot een regen- en onweersbui. De matige wind is zuidwest. Het kwik loopt op naar 30°C. In de avond is het nog lang warm. In de nacht wisselen wolken en brede opklaringen elkaar af. De temperatuur daalt naar 16°C. Vanaf vrijdag ander weer. Vrijdag is het wisselend bewolkt maar er zijn ook zonnige perioden. De matige wind is zuidwest. Met 23°C is het een stuk minder warm. De nacht daarop raakt het geheel bewolkt.

Foto: kans op een bui

 

 

 

772015335242

Nu op RPL: Sharon Kips - Heartbreak Away

HEMA Oudewater breidt uit

Logo HEMADe HEMA-vestiging aan de Donkere Gaard in Oudewater gaat uitbreiden met een deel van het voormalige Rabobankgebouw. Op de verdieping komen drie vakantiewoningen die eind...

juni in de verhuur gaan. Daarvoor worden nog proefslapers uit Oudewater gezocht. De drie meest originele verzoeken worden beloond met een gratis nachtje logeren.

Volgens franchisenemer Rick van der Weijden wordt in de vernieuwde winkel ingespeeld op de seizoenen en gaan ze speelgoed, huishoudartikelen, meer dames- en kinderkleding en gebak verkopen. Verder komt er een kleine horecavoorziening met 24 zitplaatsen.

Op Koningsdag donderdag 27 april neemt de HEMA de uitbreiding van 160 extra vierkante meter winkelruimte in gebruik. Dat gaat met tal van feestelijkheden gebeuren, aldus Van der Weijden.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties