Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Van alles wat.

Fronten trekken soms over onze regio en zorgen voor licht wisselvallig weer. Vanochtend is het wisselend bewolkt en valt er af en toe een buitje. Daarnaast zien we soms even10676170 819346394806444 3110044716967547308 n de zon. In de middag is het eerst bewolkt maar later n de middag klaart het steeds meer op. De matige wind is noordwest. Het kwik blijft steken bij 11°C. In de avond en nacht zijn er opklaringen bij een minimum temperatuur van 4°C. Maandag verloopt bewolkt en in de middag gaat het regenen. De matige wind draait naar het zuidwesten. Met 13°C wordt het iets zachter.

Foto: af en toe een buitje

Nu op RPL: Over het voetlicht met Martin Goebel

Station Woerden week zonder parkeerterrein

Logo Station WoerdenHet station in Woerden komt zes dagen zonder parkeerterrein te zitten. Het parkeerterrein aan de Houtuinlaan en Polanerbaan wordt dan voor een groot deel ingenomen door aankomende...

en vertrekkende bussen die door de NS zijn ingezet. Dit heeft te maken met werkzaamheden aan het spoor bij Gouda.

In het weekend van zaterdag 22 tot en met dinsdag 25 april is er geen treinverkeer mogelijk omdat driekwart van het spoornet wordt vernieuwd. Ook in Woerden komen daardoor geen treinen van en naar Gouda langs. De NS zet vervangend busvervoer in richting Gouda, Den Haag en Rotterdam en die maken gebruik van het parkeerterrein in Woerden.

Het parkeerterrein wordt op vrijdag al afgesloten voor auto's en blijft tot en met woensdag gesloten. De gemeente heeft inmiddels al waarschuwingsborden geplaatst op het parkeerterrein.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties