Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking maar later veel zon

Vandaag zien we de zon maar door een zwak front trekt er ook bewolking over. Zo te overzien blijft het droog. In de loop van de middag en avond wordt het vrij zonnig. De zwakke tot soms matige wind komt uit het westen. Het kwik loopt op naar 18°C. In de nacht is het vrij helder. De temperatuurmees87 daalt naar 7°C. Zaterdag wordt een zonnige dag. In de ochtend kan er nog wat bewolking voor komen. De zwakke wind draait naar het oosten. Met 19°C is het zeer aangenaam.

Nu op RPL: Roxette - You Don't Understand Me

Station Woerden week zonder parkeerterrein

Logo Station WoerdenHet station in Woerden komt zes dagen zonder parkeerterrein te zitten. Het parkeerterrein aan de Houtuinlaan en Polanerbaan wordt dan voor een groot deel ingenomen door aankomende...

en vertrekkende bussen die door de NS zijn ingezet. Dit heeft te maken met werkzaamheden aan het spoor bij Gouda.

In het weekend van zaterdag 22 tot en met dinsdag 25 april is er geen treinverkeer mogelijk omdat driekwart van het spoornet wordt vernieuwd. Ook in Woerden komen daardoor geen treinen van en naar Gouda langs. De NS zet vervangend busvervoer in richting Gouda, Den Haag en Rotterdam en die maken gebruik van het parkeerterrein in Woerden.

Het parkeerterrein wordt op vrijdag al afgesloten voor auto's en blijft tot en met woensdag gesloten. De gemeente heeft inmiddels al waarschuwingsborden geplaatst op het parkeerterrein.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties