Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zon en wolken

Het blijft de komende dagen licht wisselvallig. Vandaag is er een mix van wolken en opklaringen. Vanavond gaan er buien vallen. De matige wind is zuidwest. Warmer dan 20°C wordt het vandaag niet. In de nacht valt er soms een bui maar er zijn ook opklaringen. Mogelijk kunnen we dan meteoren zien vallen. (vallende sterren). De temperatuur daalt naar 14°C. Vrijdag begint nog met een enkele bui. Verder die dag wisselen wolken en opklaringen elkaar af. In de avond gaat het regenen. De matige tot vrij krachtige wind is zuidwest. Het kwik loopt op naar 2111406266 415554861961275 8626742029821649713 o°C.

Foto: zon en wolken

Nu op RPL: Raadsvergadering

Station Woerden week zonder parkeerterrein

Logo Station WoerdenHet station in Woerden komt zes dagen zonder parkeerterrein te zitten. Het parkeerterrein aan de Houtuinlaan en Polanerbaan wordt dan voor een groot deel ingenomen door aankomende...

en vertrekkende bussen die door de NS zijn ingezet. Dit heeft te maken met werkzaamheden aan het spoor bij Gouda.

In het weekend van zaterdag 22 tot en met dinsdag 25 april is er geen treinverkeer mogelijk omdat driekwart van het spoornet wordt vernieuwd. Ook in Woerden komen daardoor geen treinen van en naar Gouda langs. De NS zet vervangend busvervoer in richting Gouda, Den Haag en Rotterdam en die maken gebruik van het parkeerterrein in Woerden.

Het parkeerterrein wordt op vrijdag al afgesloten voor auto's en blijft tot en met woensdag gesloten. De gemeente heeft inmiddels al waarschuwingsborden geplaatst op het parkeerterrein.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties