Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Erg warm vandaag

Door een zuidelijke luchtstroming wordt het vandaag erg warm. De dag verloopt zonnig. Er staat een matige wind. Het kwik loopt maar liefst op naar 31°C. In de avond zien we nog lang de zon en blijft het warm. Pas tegen middernacht daalt de temperatuur onder de 20°C. In de nacht zijn er brede opklaringen maar de kans op een enkele regen- en onweersbui is duidelijk aanwezig. De temperatuur daalt naar 16°C. Zondag begint met wolken en zonnige perioden. Verderop1 hk juli 2 2 de dag neemt het aandeel zon toe. De zwakke tot soms matige wind draait naar het westen. De thermometer geeft deze dag 25°C. Maandag wordt waarschijnlijk de tropische waarde weer gerealiseerd.

Foto: tropisch

Nu op RPL: Who - Pinball Wizard

Station Woerden week zonder parkeerterrein

Logo Station WoerdenHet station in Woerden komt zes dagen zonder parkeerterrein te zitten. Het parkeerterrein aan de Houtuinlaan en Polanerbaan wordt dan voor een groot deel ingenomen door aankomende...

en vertrekkende bussen die door de NS zijn ingezet. Dit heeft te maken met werkzaamheden aan het spoor bij Gouda.

In het weekend van zaterdag 22 tot en met dinsdag 25 april is er geen treinverkeer mogelijk omdat driekwart van het spoornet wordt vernieuwd. Ook in Woerden komen daardoor geen treinen van en naar Gouda langs. De NS zet vervangend busvervoer in richting Gouda, Den Haag en Rotterdam en die maken gebruik van het parkeerterrein in Woerden.

Het parkeerterrein wordt op vrijdag al afgesloten voor auto's en blijft tot en met woensdag gesloten. De gemeente heeft inmiddels al waarschuwingsborden geplaatst op het parkeerterrein.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties