Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zon en wolken

Het blijft de komende dagen licht wisselvallig. Vandaag is er een mix van wolken en opklaringen. Vanavond gaan er buien vallen. De matige wind is zuidwest. Warmer dan 20°C wordt het vandaag niet. In de nacht valt er soms een bui maar er zijn ook opklaringen. Mogelijk kunnen we dan meteoren zien vallen. (vallende sterren). De temperatuur daalt naar 14°C. Vrijdag begint nog met een enkele bui. Verder die dag wisselen wolken en opklaringen elkaar af. In de avond gaat het regenen. De matige tot vrij krachtige wind is zuidwest. Het kwik loopt op naar 2111406266 415554861961275 8626742029821649713 o°C.

Foto: zon en wolken

Nu op RPL: Raadsvergadering

Onrust bij volkstuinders Oudewater

Logo VolkstuinOnder de leden van de volkstuindervereniging in Oudewater is onrust ontstaan. Dat heeft te maken met de plannen die wethouder Bob Duindam heeft geschetst over een nieuwe...

zwembadvoorziening en de skeelerbaan. Volgens de gemeente is daarbij ten onrechte de indruk gewekt dat het gehele volkstuinencomplex zou moeten worden verplaatst.

Om de onrust weg te nemen heeft het college van Oudewater een brief naar de volkstuinvereniging gestuurd waarin het excuses maakt. Het college legt uit dat de presentatie van de wethouder niet bedoeld was om de volkstuinders voor een voldongen feit te stellen. Het was juist bedoeld om met hen in gesprek te gaan over de mogelijke inpassing van het zwembad en de skeelerbaan in het gebied.

Het gemeentebestuur belooft in de brief de komende tijd dan ook het gesprek aan te gaan met de volkstuindervereniging.   

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties