Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Erg warm vandaag

Door een zuidelijke luchtstroming wordt het vandaag erg warm. De dag verloopt zonnig. Er staat een matige wind. Het kwik loopt maar liefst op naar 31°C. In de avond zien we nog lang de zon en blijft het warm. Pas tegen middernacht daalt de temperatuur onder de 20°C. In de nacht zijn er brede opklaringen maar de kans op een enkele regen- en onweersbui is duidelijk aanwezig. De temperatuur daalt naar 16°C. Zondag begint met wolken en zonnige perioden. Verderop1 hk juli 2 2 de dag neemt het aandeel zon toe. De zwakke tot soms matige wind draait naar het westen. De thermometer geeft deze dag 25°C. Maandag wordt waarschijnlijk de tropische waarde weer gerealiseerd.

Foto: tropisch

Nu op RPL: Who - Pinball Wizard

Onrust bij volkstuinders Oudewater

Logo VolkstuinOnder de leden van de volkstuindervereniging in Oudewater is onrust ontstaan. Dat heeft te maken met de plannen die wethouder Bob Duindam heeft geschetst over een nieuwe...

zwembadvoorziening en de skeelerbaan. Volgens de gemeente is daarbij ten onrechte de indruk gewekt dat het gehele volkstuinencomplex zou moeten worden verplaatst.

Om de onrust weg te nemen heeft het college van Oudewater een brief naar de volkstuinvereniging gestuurd waarin het excuses maakt. Het college legt uit dat de presentatie van de wethouder niet bedoeld was om de volkstuinders voor een voldongen feit te stellen. Het was juist bedoeld om met hen in gesprek te gaan over de mogelijke inpassing van het zwembad en de skeelerbaan in het gebied.

Het gemeentebestuur belooft in de brief de komende tijd dan ook het gesprek aan te gaan met de volkstuindervereniging.   

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties