Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking maar later veel zon

Vandaag zien we de zon maar door een zwak front trekt er ook bewolking over. Zo te overzien blijft het droog. In de loop van de middag en avond wordt het vrij zonnig. De zwakke tot soms matige wind komt uit het westen. Het kwik loopt op naar 18°C. In de nacht is het vrij helder. De temperatuurmees87 daalt naar 7°C. Zaterdag wordt een zonnige dag. In de ochtend kan er nog wat bewolking voor komen. De zwakke wind draait naar het oosten. Met 19°C is het zeer aangenaam.

Nu op RPL: Roxette - You Don't Understand Me

Onrust bij volkstuinders Oudewater

Logo VolkstuinOnder de leden van de volkstuindervereniging in Oudewater is onrust ontstaan. Dat heeft te maken met de plannen die wethouder Bob Duindam heeft geschetst over een nieuwe...

zwembadvoorziening en de skeelerbaan. Volgens de gemeente is daarbij ten onrechte de indruk gewekt dat het gehele volkstuinencomplex zou moeten worden verplaatst.

Om de onrust weg te nemen heeft het college van Oudewater een brief naar de volkstuinvereniging gestuurd waarin het excuses maakt. Het college legt uit dat de presentatie van de wethouder niet bedoeld was om de volkstuinders voor een voldongen feit te stellen. Het was juist bedoeld om met hen in gesprek te gaan over de mogelijke inpassing van het zwembad en de skeelerbaan in het gebied.

Het gemeentebestuur belooft in de brief de komende tijd dan ook het gesprek aan te gaan met de volkstuindervereniging.   

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties