Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Van alles wat.

Fronten trekken soms over onze regio en zorgen voor licht wisselvallig weer. Vanochtend is het wisselend bewolkt en valt er af en toe een buitje. Daarnaast zien we soms even10676170 819346394806444 3110044716967547308 n de zon. In de middag is het eerst bewolkt maar later n de middag klaart het steeds meer op. De matige wind is noordwest. Het kwik blijft steken bij 11°C. In de avond en nacht zijn er opklaringen bij een minimum temperatuur van 4°C. Maandag verloopt bewolkt en in de middag gaat het regenen. De matige wind draait naar het zuidwesten. Met 13°C wordt het iets zachter.

Foto: af en toe een buitje

Nu op RPL: Over het voetlicht met Martin Goebel

Onrust bij volkstuinders Oudewater

Logo VolkstuinOnder de leden van de volkstuindervereniging in Oudewater is onrust ontstaan. Dat heeft te maken met de plannen die wethouder Bob Duindam heeft geschetst over een nieuwe...

zwembadvoorziening en de skeelerbaan. Volgens de gemeente is daarbij ten onrechte de indruk gewekt dat het gehele volkstuinencomplex zou moeten worden verplaatst.

Om de onrust weg te nemen heeft het college van Oudewater een brief naar de volkstuinvereniging gestuurd waarin het excuses maakt. Het college legt uit dat de presentatie van de wethouder niet bedoeld was om de volkstuinders voor een voldongen feit te stellen. Het was juist bedoeld om met hen in gesprek te gaan over de mogelijke inpassing van het zwembad en de skeelerbaan in het gebied.

Het gemeentebestuur belooft in de brief de komende tijd dan ook het gesprek aan te gaan met de volkstuindervereniging.   

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties