Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

 

Bewolking maar later veel zon

Vandaag zien we de zon maar door een zwak front trekt er ook bewolking over. Zo te overzien blijft het droog. In de loop van de middag en avond wordt het vrij zonnig. De zwakke tot soms matige wind komt uit het westen. Het kwik loopt op naar 18°C. In de nacht is het vrij helder. De temperatuurmees87 daalt naar 7°C. Zaterdag wordt een zonnige dag. In de ochtend kan er nog wat bewolking voor komen. De zwakke wind draait naar het oosten. Met 19°C is het zeer aangenaam.

Nu op RPL: Hall & Oates - I Can't Go For That (No Can Do)

Utrecht genomineerd voor 2018 Urbanism Awards

Logo Urbanism AwardsUtrecht is door een panel met academici in Engeland genomineerd voor de 2018 Urbanism Awards in de categorie geweldige Europese steden. Dit jaar is vooral gekeken naar steden die...

gebouwd of herbouwd zijn na 1945 om te zien en te leren hoe steden zich transformeren. Andere genomineerde steden zijn onder meer Bilbao, Dortmund, Gent, Ljubljana en Treviso.

De finalisten worden bekend gemaakt tijdens de The Academy Spring Debate op 26 april waarna op dezelfde dag de uiteindelijke winnaar wordt gekozen. Op 17 november wordt tijdens een officiële ceremonie de winnaar van de prijs bekend gemaakt.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties