Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Nog een dag erg warm

Het wordt vandaag een zonnige en tropische dag. In de middag ontstaan er stapelwolken. De stapelwolken kunnen op het eind van de dag of begin van de avond groeien tot een regen- en onweersbui. De matige wind is zuidwest. Het kwik loopt op naar 30°C. In de avond is het nog lang warm. In de nacht wisselen wolken en brede opklaringen elkaar af. De temperatuur daalt naar 16°C. Vanaf vrijdag ander weer. Vrijdag is het wisselend bewolkt maar er zijn ook zonnige perioden. De matige wind is zuidwest. Met 23°C is het een stuk minder warm. De nacht daarop raakt het geheel bewolkt.

Foto: kans op een bui

 

 

 

772015335242

Nu op RPL: Neil Young - Heart Of Gold

Utrecht genomineerd voor 2018 Urbanism Awards

Logo Urbanism AwardsUtrecht is door een panel met academici in Engeland genomineerd voor de 2018 Urbanism Awards in de categorie geweldige Europese steden. Dit jaar is vooral gekeken naar steden die...

gebouwd of herbouwd zijn na 1945 om te zien en te leren hoe steden zich transformeren. Andere genomineerde steden zijn onder meer Bilbao, Dortmund, Gent, Ljubljana en Treviso.

De finalisten worden bekend gemaakt tijdens de The Academy Spring Debate op 26 april waarna op dezelfde dag de uiteindelijke winnaar wordt gekozen. Op 17 november wordt tijdens een officiële ceremonie de winnaar van de prijs bekend gemaakt.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties