Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking maar later veel zon

Vandaag zien we de zon maar door een zwak front trekt er ook bewolking over. Zo te overzien blijft het droog. In de loop van de middag en avond wordt het vrij zonnig. De zwakke tot soms matige wind komt uit het westen. Het kwik loopt op naar 18°C. In de nacht is het vrij helder. De temperatuurmees87 daalt naar 7°C. Zaterdag wordt een zonnige dag. In de ochtend kan er nog wat bewolking voor komen. De zwakke wind draait naar het oosten. Met 19°C is het zeer aangenaam.

Nu op RPL: Roxette - You Don't Understand Me

Lopik krijgt 1 miljoen voor fietspadverbreding

Logo Fiets Rood asfaltDe gemeente Lopik krijgt een miljoen euro van de provincie Utrecht voor het verbreden van de fietsverbinding tussen IJsselstein en Schoonhoven. De provincie heeft dat deze week...

toegezegd en het geld overgemaakt. Lopik steekt er zelf ook nog eens een miljoen in, schrijft het AD.

De 14,6 kilometer lange fietsroute die loopt via Lopikerkapel, Uitweg, Lopik-Dorp en Cabauw is op veel trajecten veel te smal en onoverzichtelijk en wordt steeds drukker gebruikt door schooljeugd, elektrische fietsers en bakfietsen. Door de breedte van de bakfietsen en het gruisloze gezoef van elektrische fietsers, gecombineerd met slecht zicht door bochten en hagen, vinden geregeld aanrijdingen plaats.

Naar verwachting wordt het 2019 voordat met de daadwerkelijke uitvoering kan worden begonnen.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties