Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Van alles wat.

Fronten trekken soms over onze regio en zorgen voor licht wisselvallig weer. Vanochtend is het wisselend bewolkt en valt er af en toe een buitje. Daarnaast zien we soms even10676170 819346394806444 3110044716967547308 n de zon. In de middag is het eerst bewolkt maar later n de middag klaart het steeds meer op. De matige wind is noordwest. Het kwik blijft steken bij 11°C. In de avond en nacht zijn er opklaringen bij een minimum temperatuur van 4°C. Maandag verloopt bewolkt en in de middag gaat het regenen. De matige wind draait naar het zuidwesten. Met 13°C wordt het iets zachter.

Foto: af en toe een buitje

Nu op RPL: Over het voetlicht met Martin Goebel

Lopik krijgt 1 miljoen voor fietspadverbreding

Logo Fiets Rood asfaltDe gemeente Lopik krijgt een miljoen euro van de provincie Utrecht voor het verbreden van de fietsverbinding tussen IJsselstein en Schoonhoven. De provincie heeft dat deze week...

toegezegd en het geld overgemaakt. Lopik steekt er zelf ook nog eens een miljoen in, schrijft het AD.

De 14,6 kilometer lange fietsroute die loopt via Lopikerkapel, Uitweg, Lopik-Dorp en Cabauw is op veel trajecten veel te smal en onoverzichtelijk en wordt steeds drukker gebruikt door schooljeugd, elektrische fietsers en bakfietsen. Door de breedte van de bakfietsen en het gruisloze gezoef van elektrische fietsers, gecombineerd met slecht zicht door bochten en hagen, vinden geregeld aanrijdingen plaats.

Naar verwachting wordt het 2019 voordat met de daadwerkelijke uitvoering kan worden begonnen.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties