Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Eerst nog een bui, later meer zon

De dag begint wisselvallig. Het is bewolkt en midden in de ochtend valt er een bui. Vanmiddag wisselen wolken en brede opklaringen elkaar af maar is er nog steeds kans op een bui. De zwakke en later matige wind is zuidwest. Met 23°C is het een aangename temperatuur al voelt het door de vochtige lucht warmer aan. De nacht verloopt helder. De temperatuur zakt naar 12°C. Vrijdag ziet er zomers uit. Het is zonnigDSC 0016 en er kan wat sluierbewolking overtrekken. De zwakke wind draait naar het zuiden. Het kwik loopt op naar 24°C.

Foto: Het Groene Hart

Nu op RPL: Culture Club - Time (Clock Of The Heart)

Bekende melodieën bij koffieconcert

Logo Harmonie De VriendschapVoor een goed gevulde zaal bij de Boerinn in Kamerik speelde Harmonie De Vriendschap haar tweede koffieconcert van het jaar. Het concert werd geopend met...

de schitterende ouverture La Gazza Ladra van de Italiaanse operacomponist Giacomo Rossini. Helemaal enthousiast werd het publiek bij het horen van muziek van Nino Rota, die schreef prachtige filmmuziek voor The Godfather, La Dolce Vita en La Strada. Het orkest speelde een mooie compilatie van deze melancholische muziek. Marjan Langeslag op sopraansax, trakteerde het publiek op de wonderschone solo ’Oblivion’ van de Argentijnse componist Astor Piazzolla.

Het slotakkoord was de muziek van de The Common Linnets. Zij zorgden nog niet zo lang geleden voor een topnotering op het Eurovisie Songfestival. Het nummer ‘Calm after the Storm’ vormde een mooie afsluiting van een bijzonder gewaardeerd concert.

  • 170409-01hw-vriendschap-concert
  • 170409-02hw-vriendschap-concert
  • 170409-03hw-vriendschap-concert
  • 170409-04hw-vriendschap-concert-
  • 170409-05hw-vriendschap-concert
  • 170409-06hw-vriendschap-concert

Foto's: Henk Wit

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties