Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Nog een dag erg warm

Het wordt vandaag een zonnige en tropische dag. In de middag ontstaan er stapelwolken. De stapelwolken kunnen op het eind van de dag of begin van de avond groeien tot een regen- en onweersbui. De matige wind is zuidwest. Het kwik loopt op naar 30°C. In de avond is het nog lang warm. In de nacht wisselen wolken en brede opklaringen elkaar af. De temperatuur daalt naar 16°C. Vanaf vrijdag ander weer. Vrijdag is het wisselend bewolkt maar er zijn ook zonnige perioden. De matige wind is zuidwest. Met 23°C is het een stuk minder warm. De nacht daarop raakt het geheel bewolkt.

Foto: kans op een bui

 

 

 

772015335242

Nu op RPL: Sharon Kips - Heartbreak Away

Bekende melodieën bij koffieconcert

Logo Harmonie De VriendschapVoor een goed gevulde zaal bij de Boerinn in Kamerik speelde Harmonie De Vriendschap haar tweede koffieconcert van het jaar. Het concert werd geopend met...

de schitterende ouverture La Gazza Ladra van de Italiaanse operacomponist Giacomo Rossini. Helemaal enthousiast werd het publiek bij het horen van muziek van Nino Rota, die schreef prachtige filmmuziek voor The Godfather, La Dolce Vita en La Strada. Het orkest speelde een mooie compilatie van deze melancholische muziek. Marjan Langeslag op sopraansax, trakteerde het publiek op de wonderschone solo ’Oblivion’ van de Argentijnse componist Astor Piazzolla.

Het slotakkoord was de muziek van de The Common Linnets. Zij zorgden nog niet zo lang geleden voor een topnotering op het Eurovisie Songfestival. Het nummer ‘Calm after the Storm’ vormde een mooie afsluiting van een bijzonder gewaardeerd concert.

  • 170409-01hw-vriendschap-concert
  • 170409-02hw-vriendschap-concert
  • 170409-03hw-vriendschap-concert
  • 170409-04hw-vriendschap-concert-
  • 170409-05hw-vriendschap-concert
  • 170409-06hw-vriendschap-concert

Foto's: Henk Wit

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties