Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

 

Bewolking maar later veel zon

Vandaag zien we de zon maar door een zwak front trekt er ook bewolking over. Zo te overzien blijft het droog. In de loop van de middag en avond wordt het vrij zonnig. De zwakke tot soms matige wind komt uit het westen. Het kwik loopt op naar 18°C. In de nacht is het vrij helder. De temperatuurmees87 daalt naar 7°C. Zaterdag wordt een zonnige dag. In de ochtend kan er nog wat bewolking voor komen. De zwakke wind draait naar het oosten. Met 19°C is het zeer aangenaam.

Nu op RPL: Hall & Oates - I Can't Go For That (No Can Do)

Bekende melodieën bij koffieconcert

Logo Harmonie De VriendschapVoor een goed gevulde zaal bij de Boerinn in Kamerik speelde Harmonie De Vriendschap haar tweede koffieconcert van het jaar. Het concert werd geopend met...

de schitterende ouverture La Gazza Ladra van de Italiaanse operacomponist Giacomo Rossini. Helemaal enthousiast werd het publiek bij het horen van muziek van Nino Rota, die schreef prachtige filmmuziek voor The Godfather, La Dolce Vita en La Strada. Het orkest speelde een mooie compilatie van deze melancholische muziek. Marjan Langeslag op sopraansax, trakteerde het publiek op de wonderschone solo ’Oblivion’ van de Argentijnse componist Astor Piazzolla.

Het slotakkoord was de muziek van de The Common Linnets. Zij zorgden nog niet zo lang geleden voor een topnotering op het Eurovisie Songfestival. Het nummer ‘Calm after the Storm’ vormde een mooie afsluiting van een bijzonder gewaardeerd concert.

  • 170409-01hw-vriendschap-concert
  • 170409-02hw-vriendschap-concert
  • 170409-03hw-vriendschap-concert
  • 170409-04hw-vriendschap-concert-
  • 170409-05hw-vriendschap-concert
  • 170409-06hw-vriendschap-concert

Foto's: Henk Wit

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties