Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Nog een dag erg warm

Het wordt vandaag een zonnige en tropische dag. In de middag ontstaan er stapelwolken. De stapelwolken kunnen op het eind van de dag of begin van de avond groeien tot een regen- en onweersbui. De matige wind is zuidwest. Het kwik loopt op naar 30°C. In de avond is het nog lang warm. In de nacht wisselen wolken en brede opklaringen elkaar af. De temperatuur daalt naar 16°C. Vanaf vrijdag ander weer. Vrijdag is het wisselend bewolkt maar er zijn ook zonnige perioden. De matige wind is zuidwest. Met 23°C is het een stuk minder warm. De nacht daarop raakt het geheel bewolkt.

Foto: kans op een bui

 

 

 

772015335242

Nu op RPL: Sharon Kips - Heartbreak Away

Minder vervelen, meer bewegen op schoolplein

Logo Sportservice Midden NederlandDe basisscholen in Woerden en Sportservice Provincie Utrecht gaan samenwerken om kinderen op schoolpleinen meer te laten bewegen. Binnen het project Move Mates...

gaat sportservice kinderen uit groep 7 en 8 opleiden tot speelplein coaches. De oudere leerlingen krijgen op die manier meer verantwoordelijkheid en dragen bij aan een positieve sfeer op het schoolplein. Het doel is ook de kinderen meer in beweging te krijgen waardoor er minder verveling ontstaat en dus ook minder kans is om te pesten.

Kinderen uit de hogere groepen mogen zelf bepalen of ze speelplein coach willen worden. Aan de hand van speelpleinkaarten leren ze spelletjes en sportactiviteiten te geven aan jongere kinderen. FC Utrecht is supporter van Move Mates.

Foto: Sportservice Provincie Utrecht
Speelpleincoaches in acties tijdens de schoolpauze
15 speelplein

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties