Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zachter

Het wordt de komende dagen zachter maar van optimaal warm lente weer is nog geen sprake. Vandaag is er een mix van wolken en opklaringen met in de ochtend nog kans op een bui. De matige wind is noordwest. Het kwik blijft steken bij 11°C. In de nacht zijn er brede opklaringen en daalt de temperatuur naar 2°C met vorst aan de grond. Zaterdag begint met zon maar even later krijgt de bewolking de overhand. Later in de middag breekt de zon er weer door. De zwakke wind draait naar het noordoosten. Met 13°C wordt het al iets zachter. De nacht daarop helder bij een minimum temperatuur van 4°C. Zondag wordmeesj762t de beste dag. Er is flink wat zon maar in de loop van de middag drijft er meer bewolking binnen. De matige wind draait naar zuidoost. De thermometer geeft 18°C aan.

Fot: Voorjaar

Nu op RPL: The Chainsmokers - Paris

Minder vervelen, meer bewegen op schoolplein

Logo Sportservice Midden NederlandDe basisscholen in Woerden en Sportservice Provincie Utrecht gaan samenwerken om kinderen op schoolpleinen meer te laten bewegen. Binnen het project Move Mates...

gaat sportservice kinderen uit groep 7 en 8 opleiden tot speelplein coaches. De oudere leerlingen krijgen op die manier meer verantwoordelijkheid en dragen bij aan een positieve sfeer op het schoolplein. Het doel is ook de kinderen meer in beweging te krijgen waardoor er minder verveling ontstaat en dus ook minder kans is om te pesten.

Kinderen uit de hogere groepen mogen zelf bepalen of ze speelplein coach willen worden. Aan de hand van speelpleinkaarten leren ze spelletjes en sportactiviteiten te geven aan jongere kinderen. FC Utrecht is supporter van Move Mates.

Foto: Sportservice Provincie Utrecht
Speelpleincoaches in acties tijdens de schoolpauze
15 speelplein

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties