Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

 

Bewolking maar later veel zon

Vandaag zien we de zon maar door een zwak front trekt er ook bewolking over. Zo te overzien blijft het droog. In de loop van de middag en avond wordt het vrij zonnig. De zwakke tot soms matige wind komt uit het westen. Het kwik loopt op naar 18°C. In de nacht is het vrij helder. De temperatuurmees87 daalt naar 7°C. Zaterdag wordt een zonnige dag. In de ochtend kan er nog wat bewolking voor komen. De zwakke wind draait naar het oosten. Met 19°C is het zeer aangenaam.

Nu op RPL: Hall & Oates - I Can't Go For That (No Can Do)

Minder vervelen, meer bewegen op schoolplein

Logo Sportservice Midden NederlandDe basisscholen in Woerden en Sportservice Provincie Utrecht gaan samenwerken om kinderen op schoolpleinen meer te laten bewegen. Binnen het project Move Mates...

gaat sportservice kinderen uit groep 7 en 8 opleiden tot speelplein coaches. De oudere leerlingen krijgen op die manier meer verantwoordelijkheid en dragen bij aan een positieve sfeer op het schoolplein. Het doel is ook de kinderen meer in beweging te krijgen waardoor er minder verveling ontstaat en dus ook minder kans is om te pesten.

Kinderen uit de hogere groepen mogen zelf bepalen of ze speelplein coach willen worden. Aan de hand van speelpleinkaarten leren ze spelletjes en sportactiviteiten te geven aan jongere kinderen. FC Utrecht is supporter van Move Mates.

Foto: Sportservice Provincie Utrecht
Speelpleincoaches in acties tijdens de schoolpauze
15 speelplein

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties