Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

 

Bewolking maar later veel zon

Vandaag zien we de zon maar door een zwak front trekt er ook bewolking over. Zo te overzien blijft het droog. In de loop van de middag en avond wordt het vrij zonnig. De zwakke tot soms matige wind komt uit het westen. Het kwik loopt op naar 18°C. In de nacht is het vrij helder. De temperatuurmees87 daalt naar 7°C. Zaterdag wordt een zonnige dag. In de ochtend kan er nog wat bewolking voor komen. De zwakke wind draait naar het oosten. Met 19°C is het zeer aangenaam.

Nu op RPL: Hall & Oates - I Can't Go For That (No Can Do)

Dorpstraat Harmelen niet aangepast

Logo Dorpstraat HarmelenBurgemeester en wethouders van Woerden zijn niet van plan maatregelen te treffen in de Dorpsstraat in Harmelen om het harder rijden dan 30 kilometer per uur, te voorkomen.

Dat antwoordt het college op vragen van D66. De Dorpsstraat is volgens het college ingericht als 30 km-zone. De weg is smal, grotendeels voorzien van klinkers en op verschillende plaatsen zijn snelheidsremmende maatregelen getroffen.

De veronderstelling van D66 dat in de straat slechts beperkende maatregelen zouden zijn genomen om de snelheid te beperken, wijst het gemeentebestuur af. Wel erkent het college dat incidenteel te hard wordt gereden.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties