Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Nog een dag erg warm

Het wordt vandaag een zonnige en tropische dag. In de middag ontstaan er stapelwolken. De stapelwolken kunnen op het eind van de dag of begin van de avond groeien tot een regen- en onweersbui. De matige wind is zuidwest. Het kwik loopt op naar 30°C. In de avond is het nog lang warm. In de nacht wisselen wolken en brede opklaringen elkaar af. De temperatuur daalt naar 16°C. Vanaf vrijdag ander weer. Vrijdag is het wisselend bewolkt maar er zijn ook zonnige perioden. De matige wind is zuidwest. Met 23°C is het een stuk minder warm. De nacht daarop raakt het geheel bewolkt.

Foto: kans op een bui

 

 

 

772015335242

Nu op RPL: Sharon Kips - Heartbreak Away

Dorpstraat Harmelen niet aangepast

Logo Dorpstraat HarmelenBurgemeester en wethouders van Woerden zijn niet van plan maatregelen te treffen in de Dorpsstraat in Harmelen om het harder rijden dan 30 kilometer per uur, te voorkomen.

Dat antwoordt het college op vragen van D66. De Dorpsstraat is volgens het college ingericht als 30 km-zone. De weg is smal, grotendeels voorzien van klinkers en op verschillende plaatsen zijn snelheidsremmende maatregelen getroffen.

De veronderstelling van D66 dat in de straat slechts beperkende maatregelen zouden zijn genomen om de snelheid te beperken, wijst het gemeentebestuur af. Wel erkent het college dat incidenteel te hard wordt gereden.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties