Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Eerst nog een bui, later meer zon

De dag begint wisselvallig. Het is bewolkt en midden in de ochtend valt er een bui. Vanmiddag wisselen wolken en brede opklaringen elkaar af maar is er nog steeds kans op een bui. De zwakke en later matige wind is zuidwest. Met 23°C is het een aangename temperatuur al voelt het door de vochtige lucht warmer aan. De nacht verloopt helder. De temperatuur zakt naar 12°C. Vrijdag ziet er zomers uit. Het is zonnigDSC 0016 en er kan wat sluierbewolking overtrekken. De zwakke wind draait naar het zuiden. Het kwik loopt op naar 24°C.

Foto: Het Groene Hart

Nu op RPL: Culture Club - Time (Clock Of The Heart)

Dorpstraat Harmelen niet aangepast

Logo Dorpstraat HarmelenBurgemeester en wethouders van Woerden zijn niet van plan maatregelen te treffen in de Dorpsstraat in Harmelen om het harder rijden dan 30 kilometer per uur, te voorkomen.

Dat antwoordt het college op vragen van D66. De Dorpsstraat is volgens het college ingericht als 30 km-zone. De weg is smal, grotendeels voorzien van klinkers en op verschillende plaatsen zijn snelheidsremmende maatregelen getroffen.

De veronderstelling van D66 dat in de straat slechts beperkende maatregelen zouden zijn genomen om de snelheid te beperken, wijst het gemeentebestuur af. Wel erkent het college dat incidenteel te hard wordt gereden.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties