Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking maar later veel zon

Vandaag zien we de zon maar door een zwak front trekt er ook bewolking over. Zo te overzien blijft het droog. In de loop van de middag en avond wordt het vrij zonnig. De zwakke tot soms matige wind komt uit het westen. Het kwik loopt op naar 18°C. In de nacht is het vrij helder. De temperatuurmees87 daalt naar 7°C. Zaterdag wordt een zonnige dag. In de ochtend kan er nog wat bewolking voor komen. De zwakke wind draait naar het oosten. Met 19°C is het zeer aangenaam.

Nu op RPL: Roxette - You Don't Understand Me

Groot gebrek aan bouwlocaties in regio Utrecht

Logo Regioplatform Woningcorporaties Utrecht RWUWoningbouwcorporaties in de regio Utrecht luiden de noodklok over het aantal bouwlocaties. Er is voldoende geld om te bouwen, maar de locaties blijven achter. Dat melden de 22 leden van...

het Regioplatform Woningcorporaties Utrecht (RWU). Als zij al hun plannen realiseren, bouwen de corporaties de komende vijf jaar ruim 7.600 sociale huurwoningen.

Circa 40 procent van de plannen, zo’n 3.100 woningen, blijken echter (boter)zacht omdat locaties om allerlei redenen onzeker zijn. Als die niet doorgaan komen er te weinig sociale huurwoningen bij, terwijl die wel hard nodig zijn.

Het RWU roept gemeenten op haast te maken met de ontwikkeling van binnenstedelijke locaties en het zoeken van nieuwe locaties. Als het echt niet anders kan moet de provincie dan maar ruimte gaan bieden buiten de rode contouren, vinden de woningbouwcorporaties.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties