Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking maar later veel zon

Vandaag zien we de zon maar door een zwak front trekt er ook bewolking over. Zo te overzien blijft het droog. In de loop van de middag en avond wordt het vrij zonnig. De zwakke tot soms matige wind komt uit het westen. Het kwik loopt op naar 18°C. In de nacht is het vrij helder. De temperatuurmees87 daalt naar 7°C. Zaterdag wordt een zonnige dag. In de ochtend kan er nog wat bewolking voor komen. De zwakke wind draait naar het oosten. Met 19°C is het zeer aangenaam.

Nu op RPL: Roxette - You Don't Understand Me

Cattenbroekertunnel wordt beschilderd

Logo Schilderen palet De Cattenbroekertunnel in Woerden wordt momenteel beschilderd door leerlingen van het Minkema College. Dit is in Woerden de tweede tunnel die door scholieren onder handen...

wordt genomen. Eerder is de Hollandbaan-tunnel in Molenvliet door leerlingen van het Futura en het Kalsbeek College met tekeningen verfraaid.

In RPL Actueel vertelt Theo Aarsen van Kunstkring dat in de Cattenbroekertunnel het thema sport is. De triathlon van Woerden met lopers en zwemmers met daar tegenover publiek wordt fraai uitgebeeld. Op het thema atletiek wordt onder meer een hoog- en hink-stap-springer uitgebeeld.

De gemeente gaat zorgen voor rubber tegels zodat er ook in het echt gesprongen kan worden. Maatregelen tegen graffiti worden nog niet genomen, omdat deze in de Hollandbaan-tunnel ook niet nodig zijn gebleken.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties