Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zon en wolken

Het blijft de komende dagen licht wisselvallig. Vandaag is er een mix van wolken en opklaringen. Vanavond gaan er buien vallen. De matige wind is zuidwest. Warmer dan 20°C wordt het vandaag niet. In de nacht valt er soms een bui maar er zijn ook opklaringen. Mogelijk kunnen we dan meteoren zien vallen. (vallende sterren). De temperatuur daalt naar 14°C. Vrijdag begint nog met een enkele bui. Verder die dag wisselen wolken en opklaringen elkaar af. In de avond gaat het regenen. De matige tot vrij krachtige wind is zuidwest. Het kwik loopt op naar 2111406266 415554861961275 8626742029821649713 o°C.

Foto: zon en wolken

Nu op RPL: Raadsvergadering

Cattenbroekertunnel wordt beschilderd

Logo Schilderen palet De Cattenbroekertunnel in Woerden wordt momenteel beschilderd door leerlingen van het Minkema College. Dit is in Woerden de tweede tunnel die door scholieren onder handen...

wordt genomen. Eerder is de Hollandbaan-tunnel in Molenvliet door leerlingen van het Futura en het Kalsbeek College met tekeningen verfraaid.

In RPL Actueel vertelt Theo Aarsen van Kunstkring dat in de Cattenbroekertunnel het thema sport is. De triathlon van Woerden met lopers en zwemmers met daar tegenover publiek wordt fraai uitgebeeld. Op het thema atletiek wordt onder meer een hoog- en hink-stap-springer uitgebeeld.

De gemeente gaat zorgen voor rubber tegels zodat er ook in het echt gesprongen kan worden. Maatregelen tegen graffiti worden nog niet genomen, omdat deze in de Hollandbaan-tunnel ook niet nodig zijn gebleken.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties