Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Erg warm vandaag

Door een zuidelijke luchtstroming wordt het vandaag erg warm. De dag verloopt zonnig. Er staat een matige wind. Het kwik loopt maar liefst op naar 31°C. In de avond zien we nog lang de zon en blijft het warm. Pas tegen middernacht daalt de temperatuur onder de 20°C. In de nacht zijn er brede opklaringen maar de kans op een enkele regen- en onweersbui is duidelijk aanwezig. De temperatuur daalt naar 16°C. Zondag begint met wolken en zonnige perioden. Verderop1 hk juli 2 2 de dag neemt het aandeel zon toe. De zwakke tot soms matige wind draait naar het westen. De thermometer geeft deze dag 25°C. Maandag wordt waarschijnlijk de tropische waarde weer gerealiseerd.

Foto: tropisch

Nu op RPL: Who - Pinball Wizard

Cattenbroekertunnel wordt beschilderd

Logo Schilderen palet De Cattenbroekertunnel in Woerden wordt momenteel beschilderd door leerlingen van het Minkema College. Dit is in Woerden de tweede tunnel die door scholieren onder handen...

wordt genomen. Eerder is de Hollandbaan-tunnel in Molenvliet door leerlingen van het Futura en het Kalsbeek College met tekeningen verfraaid.

In RPL Actueel vertelt Theo Aarsen van Kunstkring dat in de Cattenbroekertunnel het thema sport is. De triathlon van Woerden met lopers en zwemmers met daar tegenover publiek wordt fraai uitgebeeld. Op het thema atletiek wordt onder meer een hoog- en hink-stap-springer uitgebeeld.

De gemeente gaat zorgen voor rubber tegels zodat er ook in het echt gesprongen kan worden. Maatregelen tegen graffiti worden nog niet genomen, omdat deze in de Hollandbaan-tunnel ook niet nodig zijn gebleken.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties