Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Van alles wat.

Fronten trekken soms over onze regio en zorgen voor licht wisselvallig weer. Vanochtend is het wisselend bewolkt en valt er af en toe een buitje. Daarnaast zien we soms even10676170 819346394806444 3110044716967547308 n de zon. In de middag is het eerst bewolkt maar later n de middag klaart het steeds meer op. De matige wind is noordwest. Het kwik blijft steken bij 11°C. In de avond en nacht zijn er opklaringen bij een minimum temperatuur van 4°C. Maandag verloopt bewolkt en in de middag gaat het regenen. De matige wind draait naar het zuidwesten. Met 13°C wordt het iets zachter.

Foto: af en toe een buitje

Nu op RPL: Over het voetlicht met Martin Goebel

Cattenbroekertunnel wordt beschilderd

Logo Schilderen palet De Cattenbroekertunnel in Woerden wordt momenteel beschilderd door leerlingen van het Minkema College. Dit is in Woerden de tweede tunnel die door scholieren onder handen...

wordt genomen. Eerder is de Hollandbaan-tunnel in Molenvliet door leerlingen van het Futura en het Kalsbeek College met tekeningen verfraaid.

In RPL Actueel vertelt Theo Aarsen van Kunstkring dat in de Cattenbroekertunnel het thema sport is. De triathlon van Woerden met lopers en zwemmers met daar tegenover publiek wordt fraai uitgebeeld. Op het thema atletiek wordt onder meer een hoog- en hink-stap-springer uitgebeeld.

De gemeente gaat zorgen voor rubber tegels zodat er ook in het echt gesprongen kan worden. Maatregelen tegen graffiti worden nog niet genomen, omdat deze in de Hollandbaan-tunnel ook niet nodig zijn gebleken.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties