Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

 

Bewolking maar later veel zon

Vandaag zien we de zon maar door een zwak front trekt er ook bewolking over. Zo te overzien blijft het droog. In de loop van de middag en avond wordt het vrij zonnig. De zwakke tot soms matige wind komt uit het westen. Het kwik loopt op naar 18°C. In de nacht is het vrij helder. De temperatuurmees87 daalt naar 7°C. Zaterdag wordt een zonnige dag. In de ochtend kan er nog wat bewolking voor komen. De zwakke wind draait naar het oosten. Met 19°C is het zeer aangenaam.

Nu op RPL: Hall & Oates - I Can't Go For That (No Can Do)

Inschrijving Duurzaamheidsprijs 2017

Logo Groene Energie MilieuOok dit jaar kan men zich inschrijven voor de duurzaamheidsprijs die mogelijk is gemaakt door onder meer de provincie Utrecht en de Natuur en Milieufederatie Utrecht. Wie een innovatief project...

of initiatief dat bijdraagt aan de circulaire economie heeft, kan zich aanmelden voor deze prijs. Circulaire economie is kort samen te vatten als: Afval = Grondstof.

Ons grondstoffenverbruik moet beperkt worden, tot we uiteindelijk (bijna) alles weer opnieuw kunnen gebruiken. Volgens de coördinator duurzaamheid van de provincie Utrecht biedt de circulaire economie de provincie veel kansen. De hoofdprijs is een bedrag van vijf duizend euro.

Inschrijven op www.nmu.nl/

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties