Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Nog een dag erg warm

Het wordt vandaag een zonnige en tropische dag. In de middag ontstaan er stapelwolken. De stapelwolken kunnen op het eind van de dag of begin van de avond groeien tot een regen- en onweersbui. De matige wind is zuidwest. Het kwik loopt op naar 30°C. In de avond is het nog lang warm. In de nacht wisselen wolken en brede opklaringen elkaar af. De temperatuur daalt naar 16°C. Vanaf vrijdag ander weer. Vrijdag is het wisselend bewolkt maar er zijn ook zonnige perioden. De matige wind is zuidwest. Met 23°C is het een stuk minder warm. De nacht daarop raakt het geheel bewolkt.

Foto: kans op een bui

 

 

 

772015335242

Nu op RPL: Sharon Kips - Heartbreak Away

Inschrijving Duurzaamheidsprijs 2017

Logo Groene Energie MilieuOok dit jaar kan men zich inschrijven voor de duurzaamheidsprijs die mogelijk is gemaakt door onder meer de provincie Utrecht en de Natuur en Milieufederatie Utrecht. Wie een innovatief project...

of initiatief dat bijdraagt aan de circulaire economie heeft, kan zich aanmelden voor deze prijs. Circulaire economie is kort samen te vatten als: Afval = Grondstof.

Ons grondstoffenverbruik moet beperkt worden, tot we uiteindelijk (bijna) alles weer opnieuw kunnen gebruiken. Volgens de coördinator duurzaamheid van de provincie Utrecht biedt de circulaire economie de provincie veel kansen. De hoofdprijs is een bedrag van vijf duizend euro.

Inschrijven op www.nmu.nl/

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties