Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Eerst nog een bui, later meer zon

De dag begint wisselvallig. Het is bewolkt en midden in de ochtend valt er een bui. Vanmiddag wisselen wolken en brede opklaringen elkaar af maar is er nog steeds kans op een bui. De zwakke en later matige wind is zuidwest. Met 23°C is het een aangename temperatuur al voelt het door de vochtige lucht warmer aan. De nacht verloopt helder. De temperatuur zakt naar 12°C. Vrijdag ziet er zomers uit. Het is zonnigDSC 0016 en er kan wat sluierbewolking overtrekken. De zwakke wind draait naar het zuiden. Het kwik loopt op naar 24°C.

Foto: Het Groene Hart

Nu op RPL: Queen - Say It`s Not True

Inschrijving Duurzaamheidsprijs 2017

Logo Groene Energie MilieuOok dit jaar kan men zich inschrijven voor de duurzaamheidsprijs die mogelijk is gemaakt door onder meer de provincie Utrecht en de Natuur en Milieufederatie Utrecht. Wie een innovatief project...

of initiatief dat bijdraagt aan de circulaire economie heeft, kan zich aanmelden voor deze prijs. Circulaire economie is kort samen te vatten als: Afval = Grondstof.

Ons grondstoffenverbruik moet beperkt worden, tot we uiteindelijk (bijna) alles weer opnieuw kunnen gebruiken. Volgens de coördinator duurzaamheid van de provincie Utrecht biedt de circulaire economie de provincie veel kansen. De hoofdprijs is een bedrag van vijf duizend euro.

Inschrijven op www.nmu.nl/

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties