Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zachter

Het wordt de komende dagen zachter maar van optimaal warm lente weer is nog geen sprake. Vandaag is er een mix van wolken en opklaringen met in de ochtend nog kans op een bui. De matige wind is noordwest. Het kwik blijft steken bij 11°C. In de nacht zijn er brede opklaringen en daalt de temperatuur naar 2°C met vorst aan de grond. Zaterdag begint met zon maar even later krijgt de bewolking de overhand. Later in de middag breekt de zon er weer door. De zwakke wind draait naar het noordoosten. Met 13°C wordt het al iets zachter. De nacht daarop helder bij een minimum temperatuur van 4°C. Zondag wordmeesj762t de beste dag. Er is flink wat zon maar in de loop van de middag drijft er meer bewolking binnen. De matige wind draait naar zuidoost. De thermometer geeft 18°C aan.

Fot: Voorjaar

Nu op RPL: The Chainsmokers - Paris

Inschrijving Duurzaamheidsprijs 2017

Logo Groene Energie MilieuOok dit jaar kan men zich inschrijven voor de duurzaamheidsprijs die mogelijk is gemaakt door onder meer de provincie Utrecht en de Natuur en Milieufederatie Utrecht. Wie een innovatief project...

of initiatief dat bijdraagt aan de circulaire economie heeft, kan zich aanmelden voor deze prijs. Circulaire economie is kort samen te vatten als: Afval = Grondstof.

Ons grondstoffenverbruik moet beperkt worden, tot we uiteindelijk (bijna) alles weer opnieuw kunnen gebruiken. Volgens de coördinator duurzaamheid van de provincie Utrecht biedt de circulaire economie de provincie veel kansen. De hoofdprijs is een bedrag van vijf duizend euro.

Inschrijven op www.nmu.nl/

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties