Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Nog een dag erg warm

Het wordt vandaag een zonnige en tropische dag. In de middag ontstaan er stapelwolken. De stapelwolken kunnen op het eind van de dag of begin van de avond groeien tot een regen- en onweersbui. De matige wind is zuidwest. Het kwik loopt op naar 30°C. In de avond is het nog lang warm. In de nacht wisselen wolken en brede opklaringen elkaar af. De temperatuur daalt naar 16°C. Vanaf vrijdag ander weer. Vrijdag is het wisselend bewolkt maar er zijn ook zonnige perioden. De matige wind is zuidwest. Met 23°C is het een stuk minder warm. De nacht daarop raakt het geheel bewolkt.

Foto: kans op een bui

 

 

 

772015335242

Nu op RPL: Neil Young - Heart Of Gold

Woerdense ook provinciaal voorleeskampioen

Logo Voorlezen 2De Woerdense Sophie Bastemeijer heeft na het winnen van de voorleesprijs van het Groene Hart ook de prijs van de provincie Utrecht gewonnen. Sophie wist de zaal muisstil...

te krijgen methaar voordracht uit het boek Gevaarlijk Spel van Maarten Brand. Een prestatie van formaat noemde de jury het.

Nu gaat Sophie die in groep 8 van de Margrietschool zit als vertegenwoordigster van de provincie Utrecht naar de groots opgezette landelijke finale op 17 mei in de schouwburg van Amstelveen.

Foto's: Koen Peters

tmp 7699 fotograaf Koen Peters 2503804405

tmp 7699 fotograaf Koen Peters 1852331998

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties