Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Eerst nog een bui, later meer zon

De dag begint wisselvallig. Het is bewolkt en midden in de ochtend valt er een bui. Vanmiddag wisselen wolken en brede opklaringen elkaar af maar is er nog steeds kans op een bui. De zwakke en later matige wind is zuidwest. Met 23°C is het een aangename temperatuur al voelt het door de vochtige lucht warmer aan. De nacht verloopt helder. De temperatuur zakt naar 12°C. Vrijdag ziet er zomers uit. Het is zonnigDSC 0016 en er kan wat sluierbewolking overtrekken. De zwakke wind draait naar het zuiden. Het kwik loopt op naar 24°C.

Foto: Het Groene Hart

Nu op RPL: Queen - Say It`s Not True

Woerdense ook provinciaal voorleeskampioen

Logo Voorlezen 2De Woerdense Sophie Bastemeijer heeft na het winnen van de voorleesprijs van het Groene Hart ook de prijs van de provincie Utrecht gewonnen. Sophie wist de zaal muisstil...

te krijgen methaar voordracht uit het boek Gevaarlijk Spel van Maarten Brand. Een prestatie van formaat noemde de jury het.

Nu gaat Sophie die in groep 8 van de Margrietschool zit als vertegenwoordigster van de provincie Utrecht naar de groots opgezette landelijke finale op 17 mei in de schouwburg van Amstelveen.

Foto's: Koen Peters

tmp 7699 fotograaf Koen Peters 2503804405

tmp 7699 fotograaf Koen Peters 1852331998

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties