Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zachter

Het wordt de komende dagen zachter maar van optimaal warm lente weer is nog geen sprake. Vandaag is er een mix van wolken en opklaringen met in de ochtend nog kans op een bui. De matige wind is noordwest. Het kwik blijft steken bij 11°C. In de nacht zijn er brede opklaringen en daalt de temperatuur naar 2°C met vorst aan de grond. Zaterdag begint met zon maar even later krijgt de bewolking de overhand. Later in de middag breekt de zon er weer door. De zwakke wind draait naar het noordoosten. Met 13°C wordt het al iets zachter. De nacht daarop helder bij een minimum temperatuur van 4°C. Zondag wordmeesj762t de beste dag. Er is flink wat zon maar in de loop van de middag drijft er meer bewolking binnen. De matige wind draait naar zuidoost. De thermometer geeft 18°C aan.

Fot: Voorjaar

Nu op RPL: The Chainsmokers - Paris

Woerdense ook provinciaal voorleeskampioen

Logo Voorlezen 2De Woerdense Sophie Bastemeijer heeft na het winnen van de voorleesprijs van het Groene Hart ook de prijs van de provincie Utrecht gewonnen. Sophie wist de zaal muisstil...

te krijgen methaar voordracht uit het boek Gevaarlijk Spel van Maarten Brand. Een prestatie van formaat noemde de jury het.

Nu gaat Sophie die in groep 8 van de Margrietschool zit als vertegenwoordigster van de provincie Utrecht naar de groots opgezette landelijke finale op 17 mei in de schouwburg van Amstelveen.

Foto's: Koen Peters

tmp 7699 fotograaf Koen Peters 2503804405

tmp 7699 fotograaf Koen Peters 1852331998

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties