Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

 

Bewolking maar later veel zon

Vandaag zien we de zon maar door een zwak front trekt er ook bewolking over. Zo te overzien blijft het droog. In de loop van de middag en avond wordt het vrij zonnig. De zwakke tot soms matige wind komt uit het westen. Het kwik loopt op naar 18°C. In de nacht is het vrij helder. De temperatuurmees87 daalt naar 7°C. Zaterdag wordt een zonnige dag. In de ochtend kan er nog wat bewolking voor komen. De zwakke wind draait naar het oosten. Met 19°C is het zeer aangenaam.

Nu op RPL: Hall & Oates - I Can't Go For That (No Can Do)

Fietsmodus campagne weer van start

Logo Fietsmodus appDe landelijke Fietsmodus campagne is weer van start gegaan en de provincie Utrecht doet hier ook aan mee. Jaarlijks vallen er tientallen gewonden en doden door het gebruik van...

een smartphone tijdens het fietsen, vooral scholieren zijn snel afgeleid. Tijdens de Fietsmodus Campagne plaatst de provincie krijttekeningen bij fietsenstallingen van scholen om hen eraan te herinneren hun mobiel op fietsmodus te zetten.

De Fietsmodus-app moet jongeren verleiden om ‘smartphone-vrij’ te fietsen. De app beloont jongeren met punten van goed gedrag als ze hun mobiel niet gebruiken tijdens het fietsen. Degene die het meeste aantal kilometers smartphone-vrij rijdt maakt kans op de regio-prijs, vorig jaar was dat een 538-feest. De campagne loopt tot en met 31 juli.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties