Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zachter

Het wordt de komende dagen zachter maar van optimaal warm lente weer is nog geen sprake. Vandaag is er een mix van wolken en opklaringen met in de ochtend nog kans op een bui. De matige wind is noordwest. Het kwik blijft steken bij 11°C. In de nacht zijn er brede opklaringen en daalt de temperatuur naar 2°C met vorst aan de grond. Zaterdag begint met zon maar even later krijgt de bewolking de overhand. Later in de middag breekt de zon er weer door. De zwakke wind draait naar het noordoosten. Met 13°C wordt het al iets zachter. De nacht daarop helder bij een minimum temperatuur van 4°C. Zondag wordmeesj762t de beste dag. Er is flink wat zon maar in de loop van de middag drijft er meer bewolking binnen. De matige wind draait naar zuidoost. De thermometer geeft 18°C aan.

Fot: Voorjaar

Nu op RPL: Chimes - I Still Haven't Found What I'm Looking For

Fietsmodus campagne weer van start

Logo Fietsmodus appDe landelijke Fietsmodus campagne is weer van start gegaan en de provincie Utrecht doet hier ook aan mee. Jaarlijks vallen er tientallen gewonden en doden door het gebruik van...

een smartphone tijdens het fietsen, vooral scholieren zijn snel afgeleid. Tijdens de Fietsmodus Campagne plaatst de provincie krijttekeningen bij fietsenstallingen van scholen om hen eraan te herinneren hun mobiel op fietsmodus te zetten.

De Fietsmodus-app moet jongeren verleiden om ‘smartphone-vrij’ te fietsen. De app beloont jongeren met punten van goed gedrag als ze hun mobiel niet gebruiken tijdens het fietsen. Degene die het meeste aantal kilometers smartphone-vrij rijdt maakt kans op de regio-prijs, vorig jaar was dat een 538-feest. De campagne loopt tot en met 31 juli.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties