Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Eerst nog een bui, later meer zon

De dag begint wisselvallig. Het is bewolkt en midden in de ochtend valt er een bui. Vanmiddag wisselen wolken en brede opklaringen elkaar af maar is er nog steeds kans op een bui. De zwakke en later matige wind is zuidwest. Met 23°C is het een aangename temperatuur al voelt het door de vochtige lucht warmer aan. De nacht verloopt helder. De temperatuur zakt naar 12°C. Vrijdag ziet er zomers uit. Het is zonnigDSC 0016 en er kan wat sluierbewolking overtrekken. De zwakke wind draait naar het zuiden. Het kwik loopt op naar 24°C.

Foto: Het Groene Hart

Nu op RPL: Culture Club - Time (Clock Of The Heart)

Fietsmodus campagne weer van start

Logo Fietsmodus appDe landelijke Fietsmodus campagne is weer van start gegaan en de provincie Utrecht doet hier ook aan mee. Jaarlijks vallen er tientallen gewonden en doden door het gebruik van...

een smartphone tijdens het fietsen, vooral scholieren zijn snel afgeleid. Tijdens de Fietsmodus Campagne plaatst de provincie krijttekeningen bij fietsenstallingen van scholen om hen eraan te herinneren hun mobiel op fietsmodus te zetten.

De Fietsmodus-app moet jongeren verleiden om ‘smartphone-vrij’ te fietsen. De app beloont jongeren met punten van goed gedrag als ze hun mobiel niet gebruiken tijdens het fietsen. Degene die het meeste aantal kilometers smartphone-vrij rijdt maakt kans op de regio-prijs, vorig jaar was dat een 538-feest. De campagne loopt tot en met 31 juli.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties