Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Nog een dag erg warm

Het wordt vandaag een zonnige en tropische dag. In de middag ontstaan er stapelwolken. De stapelwolken kunnen op het eind van de dag of begin van de avond groeien tot een regen- en onweersbui. De matige wind is zuidwest. Het kwik loopt op naar 30°C. In de avond is het nog lang warm. In de nacht wisselen wolken en brede opklaringen elkaar af. De temperatuur daalt naar 16°C. Vanaf vrijdag ander weer. Vrijdag is het wisselend bewolkt maar er zijn ook zonnige perioden. De matige wind is zuidwest. Met 23°C is het een stuk minder warm. De nacht daarop raakt het geheel bewolkt.

Foto: kans op een bui

 

 

 

772015335242

Nu op RPL: Sharon Kips - Heartbreak Away

Fietsmodus campagne weer van start

Logo Fietsmodus appDe landelijke Fietsmodus campagne is weer van start gegaan en de provincie Utrecht doet hier ook aan mee. Jaarlijks vallen er tientallen gewonden en doden door het gebruik van...

een smartphone tijdens het fietsen, vooral scholieren zijn snel afgeleid. Tijdens de Fietsmodus Campagne plaatst de provincie krijttekeningen bij fietsenstallingen van scholen om hen eraan te herinneren hun mobiel op fietsmodus te zetten.

De Fietsmodus-app moet jongeren verleiden om ‘smartphone-vrij’ te fietsen. De app beloont jongeren met punten van goed gedrag als ze hun mobiel niet gebruiken tijdens het fietsen. Degene die het meeste aantal kilometers smartphone-vrij rijdt maakt kans op de regio-prijs, vorig jaar was dat een 538-feest. De campagne loopt tot en met 31 juli.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties