Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Eerst nog een bui, later meer zon

De dag begint wisselvallig. Het is bewolkt en midden in de ochtend valt er een bui. Vanmiddag wisselen wolken en brede opklaringen elkaar af maar is er nog steeds kans op een bui. De zwakke en later matige wind is zuidwest. Met 23°C is het een aangename temperatuur al voelt het door de vochtige lucht warmer aan. De nacht verloopt helder. De temperatuur zakt naar 12°C. Vrijdag ziet er zomers uit. Het is zonnigDSC 0016 en er kan wat sluierbewolking overtrekken. De zwakke wind draait naar het zuiden. Het kwik loopt op naar 24°C.

Foto: Het Groene Hart

Nu op RPL: Culture Club - Time (Clock Of The Heart)

Even geen operaties in Hofpoort Ziekenhuis

Logo Operatie ChirurgIn het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis in Woerden kunnen momenteel even geen operaties worden uitgevoerd. Verder zijn de Spoedeisende Hulp en de Eerste Hart Hulp in de avonduren...

dicht en kunnen er geen bevallingen plaatsvinden. De reden is dat er een nieuw laboratoriuminformatiesysteem wordt ingevoerd.

Voor bepaalde afdelingen is het belangrijk dat labuitslagen snel ter beschikking zijn. Aangezien het lab dit momenteel niet kan garanderen en de veiligheid en kwaliteit van zorg van patiënten voorop staat, zijn de maatregelen genomen, meldt het ziekenhuis.

Naar verwachting kan het laboratorium vanaf maandag de gewenste dienst-verlening voor alle afdelingen weer hervatten.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties