Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zachter

Het wordt de komende dagen zachter maar van optimaal warm lente weer is nog geen sprake. Vandaag is er een mix van wolken en opklaringen met in de ochtend nog kans op een bui. De matige wind is noordwest. Het kwik blijft steken bij 11°C. In de nacht zijn er brede opklaringen en daalt de temperatuur naar 2°C met vorst aan de grond. Zaterdag begint met zon maar even later krijgt de bewolking de overhand. Later in de middag breekt de zon er weer door. De zwakke wind draait naar het noordoosten. Met 13°C wordt het al iets zachter. De nacht daarop helder bij een minimum temperatuur van 4°C. Zondag wordmeesj762t de beste dag. Er is flink wat zon maar in de loop van de middag drijft er meer bewolking binnen. De matige wind draait naar zuidoost. De thermometer geeft 18°C aan.

Fot: Voorjaar

Nu op RPL: The Chainsmokers - Paris

Even geen operaties in Hofpoort Ziekenhuis

Logo Operatie ChirurgIn het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis in Woerden kunnen momenteel even geen operaties worden uitgevoerd. Verder zijn de Spoedeisende Hulp en de Eerste Hart Hulp in de avonduren...

dicht en kunnen er geen bevallingen plaatsvinden. De reden is dat er een nieuw laboratoriuminformatiesysteem wordt ingevoerd.

Voor bepaalde afdelingen is het belangrijk dat labuitslagen snel ter beschikking zijn. Aangezien het lab dit momenteel niet kan garanderen en de veiligheid en kwaliteit van zorg van patiënten voorop staat, zijn de maatregelen genomen, meldt het ziekenhuis.

Naar verwachting kan het laboratorium vanaf maandag de gewenste dienst-verlening voor alle afdelingen weer hervatten.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties