Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Nog een dag erg warm

Het wordt vandaag een zonnige en tropische dag. In de middag ontstaan er stapelwolken. De stapelwolken kunnen op het eind van de dag of begin van de avond groeien tot een regen- en onweersbui. De matige wind is zuidwest. Het kwik loopt op naar 30°C. In de avond is het nog lang warm. In de nacht wisselen wolken en brede opklaringen elkaar af. De temperatuur daalt naar 16°C. Vanaf vrijdag ander weer. Vrijdag is het wisselend bewolkt maar er zijn ook zonnige perioden. De matige wind is zuidwest. Met 23°C is het een stuk minder warm. De nacht daarop raakt het geheel bewolkt.

Foto: kans op een bui

 

 

 

772015335242

Nu op RPL: Neil Young - Heart Of Gold

Even geen operaties in Hofpoort Ziekenhuis

Logo Operatie ChirurgIn het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis in Woerden kunnen momenteel even geen operaties worden uitgevoerd. Verder zijn de Spoedeisende Hulp en de Eerste Hart Hulp in de avonduren...

dicht en kunnen er geen bevallingen plaatsvinden. De reden is dat er een nieuw laboratoriuminformatiesysteem wordt ingevoerd.

Voor bepaalde afdelingen is het belangrijk dat labuitslagen snel ter beschikking zijn. Aangezien het lab dit momenteel niet kan garanderen en de veiligheid en kwaliteit van zorg van patiënten voorop staat, zijn de maatregelen genomen, meldt het ziekenhuis.

Naar verwachting kan het laboratorium vanaf maandag de gewenste dienst-verlening voor alle afdelingen weer hervatten.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties