Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

 

Bewolking maar later veel zon

Vandaag zien we de zon maar door een zwak front trekt er ook bewolking over. Zo te overzien blijft het droog. In de loop van de middag en avond wordt het vrij zonnig. De zwakke tot soms matige wind komt uit het westen. Het kwik loopt op naar 18°C. In de nacht is het vrij helder. De temperatuurmees87 daalt naar 7°C. Zaterdag wordt een zonnige dag. In de ochtend kan er nog wat bewolking voor komen. De zwakke wind draait naar het oosten. Met 19°C is het zeer aangenaam.

Nu op RPL: Hall & Oates - I Can't Go For That (No Can Do)

Even geen operaties in Hofpoort Ziekenhuis

Logo Operatie ChirurgIn het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis in Woerden kunnen momenteel even geen operaties worden uitgevoerd. Verder zijn de Spoedeisende Hulp en de Eerste Hart Hulp in de avonduren...

dicht en kunnen er geen bevallingen plaatsvinden. De reden is dat er een nieuw laboratoriuminformatiesysteem wordt ingevoerd.

Voor bepaalde afdelingen is het belangrijk dat labuitslagen snel ter beschikking zijn. Aangezien het lab dit momenteel niet kan garanderen en de veiligheid en kwaliteit van zorg van patiënten voorop staat, zijn de maatregelen genomen, meldt het ziekenhuis.

Naar verwachting kan het laboratorium vanaf maandag de gewenste dienst-verlening voor alle afdelingen weer hervatten.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties