Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Erg warm vandaag

Door een zuidelijke luchtstroming wordt het vandaag erg warm. De dag verloopt zonnig. Er staat een matige wind. Het kwik loopt maar liefst op naar 31°C. In de avond zien we nog lang de zon en blijft het warm. Pas tegen middernacht daalt de temperatuur onder de 20°C. In de nacht zijn er brede opklaringen maar de kans op een enkele regen- en onweersbui is duidelijk aanwezig. De temperatuur daalt naar 16°C. Zondag begint met wolken en zonnige perioden. Verderop1 hk juli 2 2 de dag neemt het aandeel zon toe. De zwakke tot soms matige wind draait naar het westen. De thermometer geeft deze dag 25°C. Maandag wordt waarschijnlijk de tropische waarde weer gerealiseerd.

Foto: tropisch

Nu op RPL: Who - Pinball Wizard

Dames BZ&PC blijven thuis ongeslagen

Logo Waterpolo2In Bodegraven speelden de waterpolosters van BZ&PC zaterdag tegen Zwemvereniging Utrecht. De bezoekers uit de Domstad hadden anderhalve periode hoop op een stunt.

BZ&PC keek in die fase tweemaal tegen een kleine achterstand aan, 0-1 en 1-2. Het bleek valse hoop. Geïnspireerd door het vele publiek, en met name door de E jeugd, raakte Jennifer den Besten ‘on fire’. Met drie opeenvolgende treffers boog zij de stand halverwege de wedstrijd om naar 4-2. Het verzet van de nummer vijf op de ranglijst was gebroken. De tempoversnelling van BZ&PC kon vastgehouden worden en de score werd verder uitgebouwd naar uiteindelijk 8-3.

De twintigste winst van de equipe van coach Ton Kloosterman kon bijgeschreven worden. BZ&PC won hierdoor al haar thuiswedstrijden dit seizoen. In eigen bad bleef de koploper van de Tweede Klasse alle elf duels ongeslagen. Een unieke prestatie. Het was de laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Pas halverwege september wordt er weer voor eigen publiek gespeeld. Dan wel in de Eerste Klasse, want die promotie werd een paar weken geleden al afgedwongen.

Volgende week nog één wedstrijd. Als dan in Doetinchem gewonnen wordt kan het kampioenschap gevierd worden.

Foto: OttenZien Fotografie
Een hattrick voor Jennifer den Besten
14 bzda

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties