Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Van alles wat.

Fronten trekken soms over onze regio en zorgen voor licht wisselvallig weer. Vanochtend is het wisselend bewolkt en valt er af en toe een buitje. Daarnaast zien we soms even10676170 819346394806444 3110044716967547308 n de zon. In de middag is het eerst bewolkt maar later n de middag klaart het steeds meer op. De matige wind is noordwest. Het kwik blijft steken bij 11°C. In de avond en nacht zijn er opklaringen bij een minimum temperatuur van 4°C. Maandag verloopt bewolkt en in de middag gaat het regenen. De matige wind draait naar het zuidwesten. Met 13°C wordt het iets zachter.

Foto: af en toe een buitje

Nu op RPL: Over het voetlicht met Martin Goebel

Dames BZ&PC blijven thuis ongeslagen

Logo Waterpolo2In Bodegraven speelden de waterpolosters van BZ&PC zaterdag tegen Zwemvereniging Utrecht. De bezoekers uit de Domstad hadden anderhalve periode hoop op een stunt.

BZ&PC keek in die fase tweemaal tegen een kleine achterstand aan, 0-1 en 1-2. Het bleek valse hoop. Geïnspireerd door het vele publiek, en met name door de E jeugd, raakte Jennifer den Besten ‘on fire’. Met drie opeenvolgende treffers boog zij de stand halverwege de wedstrijd om naar 4-2. Het verzet van de nummer vijf op de ranglijst was gebroken. De tempoversnelling van BZ&PC kon vastgehouden worden en de score werd verder uitgebouwd naar uiteindelijk 8-3.

De twintigste winst van de equipe van coach Ton Kloosterman kon bijgeschreven worden. BZ&PC won hierdoor al haar thuiswedstrijden dit seizoen. In eigen bad bleef de koploper van de Tweede Klasse alle elf duels ongeslagen. Een unieke prestatie. Het was de laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Pas halverwege september wordt er weer voor eigen publiek gespeeld. Dan wel in de Eerste Klasse, want die promotie werd een paar weken geleden al afgedwongen.

Volgende week nog één wedstrijd. Als dan in Doetinchem gewonnen wordt kan het kampioenschap gevierd worden.

Foto: OttenZien Fotografie
Een hattrick voor Jennifer den Besten
14 bzda

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties