Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weekend

Dankzij een hogedrukgebied bij Scandinaviëmees82 krijgen we dit weekend rustig en mooi weer. Na het optrekken van de mist schijnt de zon uitbundig. Soms trekken er wat wolken over. De zwakke wind is oost. De thermometer geeft 18°C aan. In de nacht is het helder en kunnen er mistbanken ontstaan. De temperatuur daalt naar 5°C. Ook de zondag verloopt vrij zonnig. De zwakke wind blijft oost. Met 20°C wordt het iets warmer.

Nu op RPL: Dua Lipa - New Rules

Dames BZ&PC blijven thuis ongeslagen

Logo Waterpolo2In Bodegraven speelden de waterpolosters van BZ&PC zaterdag tegen Zwemvereniging Utrecht. De bezoekers uit de Domstad hadden anderhalve periode hoop op een stunt.

BZ&PC keek in die fase tweemaal tegen een kleine achterstand aan, 0-1 en 1-2. Het bleek valse hoop. Geïnspireerd door het vele publiek, en met name door de E jeugd, raakte Jennifer den Besten ‘on fire’. Met drie opeenvolgende treffers boog zij de stand halverwege de wedstrijd om naar 4-2. Het verzet van de nummer vijf op de ranglijst was gebroken. De tempoversnelling van BZ&PC kon vastgehouden worden en de score werd verder uitgebouwd naar uiteindelijk 8-3.

De twintigste winst van de equipe van coach Ton Kloosterman kon bijgeschreven worden. BZ&PC won hierdoor al haar thuiswedstrijden dit seizoen. In eigen bad bleef de koploper van de Tweede Klasse alle elf duels ongeslagen. Een unieke prestatie. Het was de laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Pas halverwege september wordt er weer voor eigen publiek gespeeld. Dan wel in de Eerste Klasse, want die promotie werd een paar weken geleden al afgedwongen.

Volgende week nog één wedstrijd. Als dan in Doetinchem gewonnen wordt kan het kampioenschap gevierd worden.

Foto: OttenZien Fotografie
Een hattrick voor Jennifer den Besten
14 bzda

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties