Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zon en wolken

Het blijft de komende dagen licht wisselvallig. Vandaag is er een mix van wolken en opklaringen. Vanavond gaan er buien vallen. De matige wind is zuidwest. Warmer dan 20°C wordt het vandaag niet. In de nacht valt er soms een bui maar er zijn ook opklaringen. Mogelijk kunnen we dan meteoren zien vallen. (vallende sterren). De temperatuur daalt naar 14°C. Vrijdag begint nog met een enkele bui. Verder die dag wisselen wolken en opklaringen elkaar af. In de avond gaat het regenen. De matige tot vrij krachtige wind is zuidwest. Het kwik loopt op naar 2111406266 415554861961275 8626742029821649713 o°C.

Foto: zon en wolken

Nu op RPL: Raadsvergadering

Dames BZ&PC blijven thuis ongeslagen

Logo Waterpolo2In Bodegraven speelden de waterpolosters van BZ&PC zaterdag tegen Zwemvereniging Utrecht. De bezoekers uit de Domstad hadden anderhalve periode hoop op een stunt.

BZ&PC keek in die fase tweemaal tegen een kleine achterstand aan, 0-1 en 1-2. Het bleek valse hoop. Geïnspireerd door het vele publiek, en met name door de E jeugd, raakte Jennifer den Besten ‘on fire’. Met drie opeenvolgende treffers boog zij de stand halverwege de wedstrijd om naar 4-2. Het verzet van de nummer vijf op de ranglijst was gebroken. De tempoversnelling van BZ&PC kon vastgehouden worden en de score werd verder uitgebouwd naar uiteindelijk 8-3.

De twintigste winst van de equipe van coach Ton Kloosterman kon bijgeschreven worden. BZ&PC won hierdoor al haar thuiswedstrijden dit seizoen. In eigen bad bleef de koploper van de Tweede Klasse alle elf duels ongeslagen. Een unieke prestatie. Het was de laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Pas halverwege september wordt er weer voor eigen publiek gespeeld. Dan wel in de Eerste Klasse, want die promotie werd een paar weken geleden al afgedwongen.

Volgende week nog één wedstrijd. Als dan in Doetinchem gewonnen wordt kan het kampioenschap gevierd worden.

Foto: OttenZien Fotografie
Een hattrick voor Jennifer den Besten
14 bzda

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties