Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zachter

Het wordt de komende dagen zachter maar van optimaal warm lente weer is nog geen sprake. Vandaag is er een mix van wolken en opklaringen met in de ochtend nog kans op een bui. De matige wind is noordwest. Het kwik blijft steken bij 11°C. In de nacht zijn er brede opklaringen en daalt de temperatuur naar 2°C met vorst aan de grond. Zaterdag begint met zon maar even later krijgt de bewolking de overhand. Later in de middag breekt de zon er weer door. De zwakke wind draait naar het noordoosten. Met 13°C wordt het al iets zachter. De nacht daarop helder bij een minimum temperatuur van 4°C. Zondag wordmeesj762t de beste dag. Er is flink wat zon maar in de loop van de middag drijft er meer bewolking binnen. De matige wind draait naar zuidoost. De thermometer geeft 18°C aan.

Fot: Voorjaar

Nu op RPL: Chimes - I Still Haven't Found What I'm Looking For

Grondtransport over deel Waardsedijk

Logo Transport BandenMomenteel zijn de werkzaamheden voor het nieuwe gemaal Waardsedijk tegenover Waardsedijk 73 en 77 in Oudewater in volle gang. Voor de afvoer van het overtollige water vanuit de...

polder Snelrewaard naar het gemaal wordt een nieuwe watergang gegraven: de Maalvliet. Hierbij komt veel grond vrij, die niet allemaal kan worden gebruikt voor het project. Daarom wordt een deel van de grond per vrachtauto afgevoerd naar de provinciale weg N204 nabij Montfoort. Hierdoor kan er overlast op een deel van de Waardsedijk van en naar Montfoort ontstaan.

De transporten vinden tot ongeveer half mei 2017 plaats, de intensiteit varieert. Hiervoor zijn geen wegafzettingen en omleidingen noodzakelijk. Wel kan er verkeershinder ontstaan door het transport.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties