Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

 

Bewolking maar later veel zon

Vandaag zien we de zon maar door een zwak front trekt er ook bewolking over. Zo te overzien blijft het droog. In de loop van de middag en avond wordt het vrij zonnig. De zwakke tot soms matige wind komt uit het westen. Het kwik loopt op naar 18°C. In de nacht is het vrij helder. De temperatuurmees87 daalt naar 7°C. Zaterdag wordt een zonnige dag. In de ochtend kan er nog wat bewolking voor komen. De zwakke wind draait naar het oosten. Met 19°C is het zeer aangenaam.

Nu op RPL: Hall & Oates - I Can't Go For That (No Can Do)

Grondtransport over deel Waardsedijk

Logo Transport BandenMomenteel zijn de werkzaamheden voor het nieuwe gemaal Waardsedijk tegenover Waardsedijk 73 en 77 in Oudewater in volle gang. Voor de afvoer van het overtollige water vanuit de...

polder Snelrewaard naar het gemaal wordt een nieuwe watergang gegraven: de Maalvliet. Hierbij komt veel grond vrij, die niet allemaal kan worden gebruikt voor het project. Daarom wordt een deel van de grond per vrachtauto afgevoerd naar de provinciale weg N204 nabij Montfoort. Hierdoor kan er overlast op een deel van de Waardsedijk van en naar Montfoort ontstaan.

De transporten vinden tot ongeveer half mei 2017 plaats, de intensiteit varieert. Hiervoor zijn geen wegafzettingen en omleidingen noodzakelijk. Wel kan er verkeershinder ontstaan door het transport.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties