Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Nog een dag erg warm

Het wordt vandaag een zonnige en tropische dag. In de middag ontstaan er stapelwolken. De stapelwolken kunnen op het eind van de dag of begin van de avond groeien tot een regen- en onweersbui. De matige wind is zuidwest. Het kwik loopt op naar 30°C. In de avond is het nog lang warm. In de nacht wisselen wolken en brede opklaringen elkaar af. De temperatuur daalt naar 16°C. Vanaf vrijdag ander weer. Vrijdag is het wisselend bewolkt maar er zijn ook zonnige perioden. De matige wind is zuidwest. Met 23°C is het een stuk minder warm. De nacht daarop raakt het geheel bewolkt.

Foto: kans op een bui

 

 

 

772015335242

Nu op RPL: Neil Young - Heart Of Gold

Grondtransport over deel Waardsedijk

Logo Transport BandenMomenteel zijn de werkzaamheden voor het nieuwe gemaal Waardsedijk tegenover Waardsedijk 73 en 77 in Oudewater in volle gang. Voor de afvoer van het overtollige water vanuit de...

polder Snelrewaard naar het gemaal wordt een nieuwe watergang gegraven: de Maalvliet. Hierbij komt veel grond vrij, die niet allemaal kan worden gebruikt voor het project. Daarom wordt een deel van de grond per vrachtauto afgevoerd naar de provinciale weg N204 nabij Montfoort. Hierdoor kan er overlast op een deel van de Waardsedijk van en naar Montfoort ontstaan.

De transporten vinden tot ongeveer half mei 2017 plaats, de intensiteit varieert. Hiervoor zijn geen wegafzettingen en omleidingen noodzakelijk. Wel kan er verkeershinder ontstaan door het transport.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties