Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Eerst nog een bui, later meer zon

De dag begint wisselvallig. Het is bewolkt en midden in de ochtend valt er een bui. Vanmiddag wisselen wolken en brede opklaringen elkaar af maar is er nog steeds kans op een bui. De zwakke en later matige wind is zuidwest. Met 23°C is het een aangename temperatuur al voelt het door de vochtige lucht warmer aan. De nacht verloopt helder. De temperatuur zakt naar 12°C. Vrijdag ziet er zomers uit. Het is zonnigDSC 0016 en er kan wat sluierbewolking overtrekken. De zwakke wind draait naar het zuiden. Het kwik loopt op naar 24°C.

Foto: Het Groene Hart

Nu op RPL: Culture Club - Time (Clock Of The Heart)

Grondtransport over deel Waardsedijk

Logo Transport BandenMomenteel zijn de werkzaamheden voor het nieuwe gemaal Waardsedijk tegenover Waardsedijk 73 en 77 in Oudewater in volle gang. Voor de afvoer van het overtollige water vanuit de...

polder Snelrewaard naar het gemaal wordt een nieuwe watergang gegraven: de Maalvliet. Hierbij komt veel grond vrij, die niet allemaal kan worden gebruikt voor het project. Daarom wordt een deel van de grond per vrachtauto afgevoerd naar de provinciale weg N204 nabij Montfoort. Hierdoor kan er overlast op een deel van de Waardsedijk van en naar Montfoort ontstaan.

De transporten vinden tot ongeveer half mei 2017 plaats, de intensiteit varieert. Hiervoor zijn geen wegafzettingen en omleidingen noodzakelijk. Wel kan er verkeershinder ontstaan door het transport.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties