Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking maar later veel zon

Vandaag zien we de zon maar door een zwak front trekt er ook bewolking over. Zo te overzien blijft het droog. In de loop van de middag en avond wordt het vrij zonnig. De zwakke tot soms matige wind komt uit het westen. Het kwik loopt op naar 18°C. In de nacht is het vrij helder. De temperatuurmees87 daalt naar 7°C. Zaterdag wordt een zonnige dag. In de ochtend kan er nog wat bewolking voor komen. De zwakke wind draait naar het oosten. Met 19°C is het zeer aangenaam.

Nu op RPL: Roxette - You Don't Understand Me

10.000 euro voor Giro 555

Logo Geld 4In zijn vergadering van 30 maart heeft de gemeenteraad van Oudewater besloten 10.000 euro uit te trekken voor het bestrijden van de hongersnood in Somalië, Zuid-Soedan, Jemen...

en Noordoost-Nigeria.

De motie werd ingediend door de fractie van De Onafhankelijken. Naast De Onafhankelijken gaven de fracties van CDA en CU-SGP gehoor. Zij hopen dat de inwoners dit voorbeeld volgen. Doneren kan nog steeds. De fracties van de VVD en D66 stemden tegen. Die zien het verstrekken van noodhulp niet als een gemeentelijke taak.

Bij uitzonderlijke rampen slaan de 11 samenwerkende hulporganisaties de handen ineen onder de naam Giro555 om op die manier meer levens te redden.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties