Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

 

Bewolking maar later veel zon

Vandaag zien we de zon maar door een zwak front trekt er ook bewolking over. Zo te overzien blijft het droog. In de loop van de middag en avond wordt het vrij zonnig. De zwakke tot soms matige wind komt uit het westen. Het kwik loopt op naar 18°C. In de nacht is het vrij helder. De temperatuurmees87 daalt naar 7°C. Zaterdag wordt een zonnige dag. In de ochtend kan er nog wat bewolking voor komen. De zwakke wind draait naar het oosten. Met 19°C is het zeer aangenaam.

Nu op RPL: Hall & Oates - I Can't Go For That (No Can Do)

Bakkerij Carl Siegert blijft hofleverancier

Logo Bakkerij Carl Siegert Dinsdag was een gedenkwaardige dag voor Bakkerij Carl Siegert, want op deze dag werd het Predicaat Hofleverancier met 25 jaar verlengd. Bakkerij Carl...

Siegert bestaat dit jaar 125 jaar en dus is de verlenging van het Predikaat Hofleverancier de kers op de feesttaart. Het Predicaat is een Koninklijke Onderscheiding voor kleine en middelgrote bedrijven van ten minste 100 jaar oud met een zeer goede reputatie in de regio. Ook onderscheiden ze zich door kwaliteit, soliditeit en continuïteit. Een ‘hofleverancier’ hoeft niet persé aan het Hof te leveren. Carl jr., de vierde generatie, koos een andere richting waardoor de bakkerij van een dorpsbakkerij uitgroeide tot een horecabakkerij met het grootste assortiment biologisch desembrood voor de Horeca.

Burgemeester Molkenboer en de wethouders Haring, Stolk, Ten Hagen en gemeentesecretaris Van Kruijsbergen waren aanwezig bij de officiële ondertekening van het Predicaat. Uiteraard was er een rondleiding door de moderne bakkerij, waarna er een lunch was in het inpandige Bakkerijmuseum, ingericht door Carl sr. en zijn echtgenote Truus.

  • 170404Siegert3683
  • Hofleverancier_1
  • Hofleverancier_2
  • Hofleverancier_3
  • Hofleverancier_4
  • carl

Foto's: PR

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties