Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Nog een dag erg warm

Het wordt vandaag een zonnige en tropische dag. In de middag ontstaan er stapelwolken. De stapelwolken kunnen op het eind van de dag of begin van de avond groeien tot een regen- en onweersbui. De matige wind is zuidwest. Het kwik loopt op naar 30°C. In de avond is het nog lang warm. In de nacht wisselen wolken en brede opklaringen elkaar af. De temperatuur daalt naar 16°C. Vanaf vrijdag ander weer. Vrijdag is het wisselend bewolkt maar er zijn ook zonnige perioden. De matige wind is zuidwest. Met 23°C is het een stuk minder warm. De nacht daarop raakt het geheel bewolkt.

Foto: kans op een bui

 

 

 

772015335242

Nu op RPL: Neil Young - Heart Of Gold

Bakkerij Carl Siegert blijft hofleverancier

Logo Bakkerij Carl Siegert Dinsdag was een gedenkwaardige dag voor Bakkerij Carl Siegert, want op deze dag werd het Predicaat Hofleverancier met 25 jaar verlengd. Bakkerij Carl...

Siegert bestaat dit jaar 125 jaar en dus is de verlenging van het Predikaat Hofleverancier de kers op de feesttaart. Het Predicaat is een Koninklijke Onderscheiding voor kleine en middelgrote bedrijven van ten minste 100 jaar oud met een zeer goede reputatie in de regio. Ook onderscheiden ze zich door kwaliteit, soliditeit en continuïteit. Een ‘hofleverancier’ hoeft niet persé aan het Hof te leveren. Carl jr., de vierde generatie, koos een andere richting waardoor de bakkerij van een dorpsbakkerij uitgroeide tot een horecabakkerij met het grootste assortiment biologisch desembrood voor de Horeca.

Burgemeester Molkenboer en de wethouders Haring, Stolk, Ten Hagen en gemeentesecretaris Van Kruijsbergen waren aanwezig bij de officiële ondertekening van het Predicaat. Uiteraard was er een rondleiding door de moderne bakkerij, waarna er een lunch was in het inpandige Bakkerijmuseum, ingericht door Carl sr. en zijn echtgenote Truus.

  • 170404Siegert3683
  • Hofleverancier_1
  • Hofleverancier_2
  • Hofleverancier_3
  • Hofleverancier_4
  • carl

Foto's: PR

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties