Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zachter

Het wordt de komende dagen zachter maar van optimaal warm lente weer is nog geen sprake. Vandaag is er een mix van wolken en opklaringen met in de ochtend nog kans op een bui. De matige wind is noordwest. Het kwik blijft steken bij 11°C. In de nacht zijn er brede opklaringen en daalt de temperatuur naar 2°C met vorst aan de grond. Zaterdag begint met zon maar even later krijgt de bewolking de overhand. Later in de middag breekt de zon er weer door. De zwakke wind draait naar het noordoosten. Met 13°C wordt het al iets zachter. De nacht daarop helder bij een minimum temperatuur van 4°C. Zondag wordmeesj762t de beste dag. Er is flink wat zon maar in de loop van de middag drijft er meer bewolking binnen. De matige wind draait naar zuidoost. De thermometer geeft 18°C aan.

Fot: Voorjaar

Nu op RPL: Chimes - I Still Haven't Found What I'm Looking For

Bakkerij Carl Siegert blijft hofleverancier

Logo Bakkerij Carl Siegert Dinsdag was een gedenkwaardige dag voor Bakkerij Carl Siegert, want op deze dag werd het Predicaat Hofleverancier met 25 jaar verlengd. Bakkerij Carl...

Siegert bestaat dit jaar 125 jaar en dus is de verlenging van het Predikaat Hofleverancier de kers op de feesttaart. Het Predicaat is een Koninklijke Onderscheiding voor kleine en middelgrote bedrijven van ten minste 100 jaar oud met een zeer goede reputatie in de regio. Ook onderscheiden ze zich door kwaliteit, soliditeit en continuïteit. Een ‘hofleverancier’ hoeft niet persé aan het Hof te leveren. Carl jr., de vierde generatie, koos een andere richting waardoor de bakkerij van een dorpsbakkerij uitgroeide tot een horecabakkerij met het grootste assortiment biologisch desembrood voor de Horeca.

Burgemeester Molkenboer en de wethouders Haring, Stolk, Ten Hagen en gemeentesecretaris Van Kruijsbergen waren aanwezig bij de officiële ondertekening van het Predicaat. Uiteraard was er een rondleiding door de moderne bakkerij, waarna er een lunch was in het inpandige Bakkerijmuseum, ingericht door Carl sr. en zijn echtgenote Truus.

  • 170404Siegert3683
  • Hofleverancier_1
  • Hofleverancier_2
  • Hofleverancier_3
  • Hofleverancier_4
  • carl

Foto's: PR

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties