Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Eerst nog een bui, later meer zon

De dag begint wisselvallig. Het is bewolkt en midden in de ochtend valt er een bui. Vanmiddag wisselen wolken en brede opklaringen elkaar af maar is er nog steeds kans op een bui. De zwakke en later matige wind is zuidwest. Met 23°C is het een aangename temperatuur al voelt het door de vochtige lucht warmer aan. De nacht verloopt helder. De temperatuur zakt naar 12°C. Vrijdag ziet er zomers uit. Het is zonnigDSC 0016 en er kan wat sluierbewolking overtrekken. De zwakke wind draait naar het zuiden. Het kwik loopt op naar 24°C.

Foto: Het Groene Hart

Nu op RPL: Queen - Say It`s Not True

Bakkerij Carl Siegert blijft hofleverancier

Logo Bakkerij Carl Siegert Dinsdag was een gedenkwaardige dag voor Bakkerij Carl Siegert, want op deze dag werd het Predicaat Hofleverancier met 25 jaar verlengd. Bakkerij Carl...

Siegert bestaat dit jaar 125 jaar en dus is de verlenging van het Predikaat Hofleverancier de kers op de feesttaart. Het Predicaat is een Koninklijke Onderscheiding voor kleine en middelgrote bedrijven van ten minste 100 jaar oud met een zeer goede reputatie in de regio. Ook onderscheiden ze zich door kwaliteit, soliditeit en continuïteit. Een ‘hofleverancier’ hoeft niet persé aan het Hof te leveren. Carl jr., de vierde generatie, koos een andere richting waardoor de bakkerij van een dorpsbakkerij uitgroeide tot een horecabakkerij met het grootste assortiment biologisch desembrood voor de Horeca.

Burgemeester Molkenboer en de wethouders Haring, Stolk, Ten Hagen en gemeentesecretaris Van Kruijsbergen waren aanwezig bij de officiële ondertekening van het Predicaat. Uiteraard was er een rondleiding door de moderne bakkerij, waarna er een lunch was in het inpandige Bakkerijmuseum, ingericht door Carl sr. en zijn echtgenote Truus.

  • 170404Siegert3683
  • Hofleverancier_1
  • Hofleverancier_2
  • Hofleverancier_3
  • Hofleverancier_4
  • carl

Foto's: PR

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties