Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zachter

Het wordt de komende dagen zachter maar van optimaal warm lente weer is nog geen sprake. Vandaag is er een mix van wolken en opklaringen met in de ochtend nog kans op een bui. De matige wind is noordwest. Het kwik blijft steken bij 11°C. In de nacht zijn er brede opklaringen en daalt de temperatuur naar 2°C met vorst aan de grond. Zaterdag begint met zon maar even later krijgt de bewolking de overhand. Later in de middag breekt de zon er weer door. De zwakke wind draait naar het noordoosten. Met 13°C wordt het al iets zachter. De nacht daarop helder bij een minimum temperatuur van 4°C. Zondag wordmeesj762t de beste dag. Er is flink wat zon maar in de loop van de middag drijft er meer bewolking binnen. De matige wind draait naar zuidoost. De thermometer geeft 18°C aan.

Fot: Voorjaar

Nu op RPL: The Chainsmokers - Paris

Ook VVD Woerden tegen gas- of oliewinning

Logo OliepompOok VVD Woerden ziet olie- of gaswinning onder Woerdense woonwijken niet zitten. Het gaat de VVD hierbij met name om de veiligheid van de inwoners. Hoewel de campagnes van sommige...

andere partijen anders doen vermoeden, zijn alle Woerdense politieke partijen het hierover eens, schrijft de partij op haar website. Al in maart 2015 is in de gemeenteraad gesproken over de olie- en gaswinning in Woerden. Tijdens deze vergadering is unaniem door de raad uitgesproken dat alles in het werk gesteld moet worden om de gas- en oliewinning onder Woerden te voorkomen en daar blijft de VVD ook bij.

Ook het college van burgemeester en wethouders van Woerden heeft twee jaar geleden al laten weten gaswinning niet verantwoord en maatschappelijk onuitvoerbaar te vinden. Daar is de VVD het dus mee eens.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties