Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Warm

Het wordt vandaag een warme zomerse dag. Er is flink wat zon en er trekt wat sluierbewolking over. In de loop van de middag en in de avond wordt het aandeel wolken aanzienlijk groter. Het blijft waarschijnlijk droog. De zwakke tot matige wind komt uit het zuidoosten. De ochtend begint fris maar in de middag loopt het kwik op naar 27°C. In de avond draait de wind naar het zuidwesten en koelt het af. In de nacht klaart het op en daalt19961188 1924765727770940 6939913830806349187 n de temperatuur nar 16°C. Donderdag wisselen wolken en opklaringen elkaar af. In de middag zien we zonnige perioden. De thermometer geeft deze dag 22°C aan.

Foto: goed begin van de dag

Nu op RPL: Diesel - Down In The Silvermine

Ook VVD Woerden tegen gas- of oliewinning

Logo OliepompOok VVD Woerden ziet olie- of gaswinning onder Woerdense woonwijken niet zitten. Het gaat de VVD hierbij met name om de veiligheid van de inwoners. Hoewel de campagnes van sommige...

andere partijen anders doen vermoeden, zijn alle Woerdense politieke partijen het hierover eens, schrijft de partij op haar website. Al in maart 2015 is in de gemeenteraad gesproken over de olie- en gaswinning in Woerden. Tijdens deze vergadering is unaniem door de raad uitgesproken dat alles in het werk gesteld moet worden om de gas- en oliewinning onder Woerden te voorkomen en daar blijft de VVD ook bij.

Ook het college van burgemeester en wethouders van Woerden heeft twee jaar geleden al laten weten gaswinning niet verantwoord en maatschappelijk onuitvoerbaar te vinden. Daar is de VVD het dus mee eens.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties