Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Fris en wat regen

De zware buien vielen vooral in het oosten en noorden van het land en dat zal vandaag ook het geval zijn. Het is vandaag bewolkt en pas tegen de avond zien we de zon. Een paar buiengebieden schampen onze regio, waardoor het niet droog blijft. De zwakke tot matige wind is zuidwest. Het kwik loopt op naar 21°C. In de nacht brede opklaringen en later kans op mist. De temperatuur daalt naar 14°C. Donderdag is het eveneens bewolkt. Af en toe valt er regen. In de loop thumb.php2van de dag en in de avond klaart het op. De zwakke tot matige wind blijft zuidwest. Het wordt niet veel warmer dan 20°C.

Foto: enkele buien

Nu op RPL: Charlie Puth - Attention

Ook VVD Woerden tegen gas- of oliewinning

Logo OliepompOok VVD Woerden ziet olie- of gaswinning onder Woerdense woonwijken niet zitten. Het gaat de VVD hierbij met name om de veiligheid van de inwoners. Hoewel de campagnes van sommige...

andere partijen anders doen vermoeden, zijn alle Woerdense politieke partijen het hierover eens, schrijft de partij op haar website. Al in maart 2015 is in de gemeenteraad gesproken over de olie- en gaswinning in Woerden. Tijdens deze vergadering is unaniem door de raad uitgesproken dat alles in het werk gesteld moet worden om de gas- en oliewinning onder Woerden te voorkomen en daar blijft de VVD ook bij.

Ook het college van burgemeester en wethouders van Woerden heeft twee jaar geleden al laten weten gaswinning niet verantwoord en maatschappelijk onuitvoerbaar te vinden. Daar is de VVD het dus mee eens.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties