Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking en soms zon.

Het is vandaag bewolkt maar af en toe krijgt de zon kans om te schijnen. Er staat een matige westenwind. Het kwik loopt op naar 15°C. In de nacht is het ook bewolkt bij een minimum temperatuur van 11°C. Dinsdag ziet er minder uit. Bewolkingmeesj986 heeft de overhand en er valt van tijd tot tijd regen. De wind draait naar het zuidwesten. De thermometer geeft 17°C aan.

Nu op RPL: NOS RADIONIEUWS

Ook VVD Woerden tegen gas- of oliewinning

Logo OliepompOok VVD Woerden ziet olie- of gaswinning onder Woerdense woonwijken niet zitten. Het gaat de VVD hierbij met name om de veiligheid van de inwoners. Hoewel de campagnes van sommige...

andere partijen anders doen vermoeden, zijn alle Woerdense politieke partijen het hierover eens, schrijft de partij op haar website. Al in maart 2015 is in de gemeenteraad gesproken over de olie- en gaswinning in Woerden. Tijdens deze vergadering is unaniem door de raad uitgesproken dat alles in het werk gesteld moet worden om de gas- en oliewinning onder Woerden te voorkomen en daar blijft de VVD ook bij.

Ook het college van burgemeester en wethouders van Woerden heeft twee jaar geleden al laten weten gaswinning niet verantwoord en maatschappelijk onuitvoerbaar te vinden. Daar is de VVD het dus mee eens.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties