Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

 

Bewolking maar later veel zon

Vandaag zien we de zon maar door een zwak front trekt er ook bewolking over. Zo te overzien blijft het droog. In de loop van de middag en avond wordt het vrij zonnig. De zwakke tot soms matige wind komt uit het westen. Het kwik loopt op naar 18°C. In de nacht is het vrij helder. De temperatuurmees87 daalt naar 7°C. Zaterdag wordt een zonnige dag. In de ochtend kan er nog wat bewolking voor komen. De zwakke wind draait naar het oosten. Met 19°C is het zeer aangenaam.

Nu op RPL: Hall & Oates - I Can't Go For That (No Can Do)

Scholen winnaar Nationale Onderwijsprijs

Logo Nationale Onderwijs PrijsDe Klimroos, Apollo 11 en MAVO TIEN, drie scholen in het basisonderwijs in Utrecht hebben de tweejarige Nationale Onderwijsprijs gewonnen. Het samenwerkingsproject van de...

scholen wat een bijdragen aan persoonlijke ontwikkeling en voorbereiding op de toekomst is ontving de “Bronzen Olifant” en een geldbedrag van 7.000 euro. Aan de onderwijsprijs hebben ruim 250 scholen in het basis- en voortgezet onderwijs deelgenomen.

De prijs is ingesteld om de creatieve kant van het Nederlands onderwijs en onderwijs vernieuwende projecten te stimuleren. Gedeputeerde Mariëtte Pennarts feliciteerde de scholen via Twitter.

De Nationale Onderwijsprijs is een initiatief van het Instituut voor Nationale Onderwijs Promotie in samenwerking met een aantal organisaties, waaronder de twaalf provincies en het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties