Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Eerst nog een bui, later meer zon

De dag begint wisselvallig. Het is bewolkt en midden in de ochtend valt er een bui. Vanmiddag wisselen wolken en brede opklaringen elkaar af maar is er nog steeds kans op een bui. De zwakke en later matige wind is zuidwest. Met 23°C is het een aangename temperatuur al voelt het door de vochtige lucht warmer aan. De nacht verloopt helder. De temperatuur zakt naar 12°C. Vrijdag ziet er zomers uit. Het is zonnigDSC 0016 en er kan wat sluierbewolking overtrekken. De zwakke wind draait naar het zuiden. Het kwik loopt op naar 24°C.

Foto: Het Groene Hart

Nu op RPL: Queen - Say It`s Not True

Scholen winnaar Nationale Onderwijsprijs

Logo Nationale Onderwijs PrijsDe Klimroos, Apollo 11 en MAVO TIEN, drie scholen in het basisonderwijs in Utrecht hebben de tweejarige Nationale Onderwijsprijs gewonnen. Het samenwerkingsproject van de...

scholen wat een bijdragen aan persoonlijke ontwikkeling en voorbereiding op de toekomst is ontving de “Bronzen Olifant” en een geldbedrag van 7.000 euro. Aan de onderwijsprijs hebben ruim 250 scholen in het basis- en voortgezet onderwijs deelgenomen.

De prijs is ingesteld om de creatieve kant van het Nederlands onderwijs en onderwijs vernieuwende projecten te stimuleren. Gedeputeerde Mariëtte Pennarts feliciteerde de scholen via Twitter.

De Nationale Onderwijsprijs is een initiatief van het Instituut voor Nationale Onderwijs Promotie in samenwerking met een aantal organisaties, waaronder de twaalf provincies en het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties