Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zachter

Het wordt de komende dagen zachter maar van optimaal warm lente weer is nog geen sprake. Vandaag is er een mix van wolken en opklaringen met in de ochtend nog kans op een bui. De matige wind is noordwest. Het kwik blijft steken bij 11°C. In de nacht zijn er brede opklaringen en daalt de temperatuur naar 2°C met vorst aan de grond. Zaterdag begint met zon maar even later krijgt de bewolking de overhand. Later in de middag breekt de zon er weer door. De zwakke wind draait naar het noordoosten. Met 13°C wordt het al iets zachter. De nacht daarop helder bij een minimum temperatuur van 4°C. Zondag wordmeesj762t de beste dag. Er is flink wat zon maar in de loop van de middag drijft er meer bewolking binnen. De matige wind draait naar zuidoost. De thermometer geeft 18°C aan.

Fot: Voorjaar

Nu op RPL: Alison Moyet - That Ole Devil Called Love

Scholen winnaar Nationale Onderwijsprijs

Logo Nationale Onderwijs PrijsDe Klimroos, Apollo 11 en MAVO TIEN, drie scholen in het basisonderwijs in Utrecht hebben de tweejarige Nationale Onderwijsprijs gewonnen. Het samenwerkingsproject van de...

scholen wat een bijdragen aan persoonlijke ontwikkeling en voorbereiding op de toekomst is ontving de “Bronzen Olifant” en een geldbedrag van 7.000 euro. Aan de onderwijsprijs hebben ruim 250 scholen in het basis- en voortgezet onderwijs deelgenomen.

De prijs is ingesteld om de creatieve kant van het Nederlands onderwijs en onderwijs vernieuwende projecten te stimuleren. Gedeputeerde Mariëtte Pennarts feliciteerde de scholen via Twitter.

De Nationale Onderwijsprijs is een initiatief van het Instituut voor Nationale Onderwijs Promotie in samenwerking met een aantal organisaties, waaronder de twaalf provincies en het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties