Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Nog een dag erg warm

Het wordt vandaag een zonnige en tropische dag. In de middag ontstaan er stapelwolken. De stapelwolken kunnen op het eind van de dag of begin van de avond groeien tot een regen- en onweersbui. De matige wind is zuidwest. Het kwik loopt op naar 30°C. In de avond is het nog lang warm. In de nacht wisselen wolken en brede opklaringen elkaar af. De temperatuur daalt naar 16°C. Vanaf vrijdag ander weer. Vrijdag is het wisselend bewolkt maar er zijn ook zonnige perioden. De matige wind is zuidwest. Met 23°C is het een stuk minder warm. De nacht daarop raakt het geheel bewolkt.

Foto: kans op een bui

 

 

 

772015335242

Nu op RPL: Neil Young - Heart Of Gold

Scholen winnaar Nationale Onderwijsprijs

Logo Nationale Onderwijs PrijsDe Klimroos, Apollo 11 en MAVO TIEN, drie scholen in het basisonderwijs in Utrecht hebben de tweejarige Nationale Onderwijsprijs gewonnen. Het samenwerkingsproject van de...

scholen wat een bijdragen aan persoonlijke ontwikkeling en voorbereiding op de toekomst is ontving de “Bronzen Olifant” en een geldbedrag van 7.000 euro. Aan de onderwijsprijs hebben ruim 250 scholen in het basis- en voortgezet onderwijs deelgenomen.

De prijs is ingesteld om de creatieve kant van het Nederlands onderwijs en onderwijs vernieuwende projecten te stimuleren. Gedeputeerde Mariëtte Pennarts feliciteerde de scholen via Twitter.

De Nationale Onderwijsprijs is een initiatief van het Instituut voor Nationale Onderwijs Promotie in samenwerking met een aantal organisaties, waaronder de twaalf provincies en het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties