Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Nog een dag erg warm

Het wordt vandaag een zonnige en tropische dag. In de middag ontstaan er stapelwolken. De stapelwolken kunnen op het eind van de dag of begin van de avond groeien tot een regen- en onweersbui. De matige wind is zuidwest. Het kwik loopt op naar 30°C. In de avond is het nog lang warm. In de nacht wisselen wolken en brede opklaringen elkaar af. De temperatuur daalt naar 16°C. Vanaf vrijdag ander weer. Vrijdag is het wisselend bewolkt maar er zijn ook zonnige perioden. De matige wind is zuidwest. Met 23°C is het een stuk minder warm. De nacht daarop raakt het geheel bewolkt.

Foto: kans op een bui

 

 

 

772015335242

Nu op RPL: Neil Young - Heart Of Gold

Staat van Utrecht

Logo Staat van UtrechtStaat van Utrecht, de digitale, regionale kennisbron om maatschappelijke vraagstukken binnen de provincie te kunnen signaleren is gepresenteerd. Op het gebied van bevolking geeft...

de Staat aan dat de provincie zal blijven groeien en rekening moet houden met meer ouderen, een grotere etnische diversiteit en meer eenpersoonshuishouden.

De provincie is economisch sterk. De werkloosheid is relatief laag, de beroepsbevolking hoogopgeleid en er heerst een gunstig investeringsklimaat. De vestiging groei komt echter onder druk door verdringing op de arbeidsmarkt van laagopgeleiden door hoogopgeleiden en het blijkt dat arbeidsmarkt en beroepsopleidingen in de provincie niet voldoende op elkaar aansluiten.

Inwoners van de provincie voelen zich gemiddeld gezonder maar luchtverontreiniging, geluidsoverlast en klimaatverandering brengen gezondheidsrisico’s als kans op hittestress en wateroverlast mee. De provincie is de draaischijf voor het verkeer en vervoer in heel Nederland en een aantrekkelijke plek om te wonen, aldus de Staat.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties