Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

 

Bewolking maar later veel zon

Vandaag zien we de zon maar door een zwak front trekt er ook bewolking over. Zo te overzien blijft het droog. In de loop van de middag en avond wordt het vrij zonnig. De zwakke tot soms matige wind komt uit het westen. Het kwik loopt op naar 18°C. In de nacht is het vrij helder. De temperatuurmees87 daalt naar 7°C. Zaterdag wordt een zonnige dag. In de ochtend kan er nog wat bewolking voor komen. De zwakke wind draait naar het oosten. Met 19°C is het zeer aangenaam.

Nu op RPL: Hall & Oates - I Can't Go For That (No Can Do)

Staat van Utrecht

Logo Staat van UtrechtStaat van Utrecht, de digitale, regionale kennisbron om maatschappelijke vraagstukken binnen de provincie te kunnen signaleren is gepresenteerd. Op het gebied van bevolking geeft...

de Staat aan dat de provincie zal blijven groeien en rekening moet houden met meer ouderen, een grotere etnische diversiteit en meer eenpersoonshuishouden.

De provincie is economisch sterk. De werkloosheid is relatief laag, de beroepsbevolking hoogopgeleid en er heerst een gunstig investeringsklimaat. De vestiging groei komt echter onder druk door verdringing op de arbeidsmarkt van laagopgeleiden door hoogopgeleiden en het blijkt dat arbeidsmarkt en beroepsopleidingen in de provincie niet voldoende op elkaar aansluiten.

Inwoners van de provincie voelen zich gemiddeld gezonder maar luchtverontreiniging, geluidsoverlast en klimaatverandering brengen gezondheidsrisico’s als kans op hittestress en wateroverlast mee. De provincie is de draaischijf voor het verkeer en vervoer in heel Nederland en een aantrekkelijke plek om te wonen, aldus de Staat.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties