Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Nog een dag erg warm

Het wordt vandaag een zonnige en tropische dag. In de middag ontstaan er stapelwolken. De stapelwolken kunnen op het eind van de dag of begin van de avond groeien tot een regen- en onweersbui. De matige wind is zuidwest. Het kwik loopt op naar 30°C. In de avond is het nog lang warm. In de nacht wisselen wolken en brede opklaringen elkaar af. De temperatuur daalt naar 16°C. Vanaf vrijdag ander weer. Vrijdag is het wisselend bewolkt maar er zijn ook zonnige perioden. De matige wind is zuidwest. Met 23°C is het een stuk minder warm. De nacht daarop raakt het geheel bewolkt.

Foto: kans op een bui

 

 

 

772015335242

Nu op RPL: Neil Young - Heart Of Gold

Zuid-Holland geeft informateur OV-suggesties

Logo OV ChipkaartProvinciale Staten van Zuid-Holland hebben een brief gestuurd aan informateur Edith Schippers en de onderhandelaars over een nieuwe regering met daarin suggesties voor...

het openbaar vervoer. Hierin wordt gevraagd om meer investeringen in het openbaar vervoer zodat het een volwaardig en betaalbaar alternatief wordt voor autogebruikers. Ook wil men snellere verbindingen tussen economische kerngebieden zoals de spoorlijn Leiden-Utrecht.

Verder wordt geadviseerd mee te kijken naar nieuwe vormen van mobiliteit in gebieden met een beperkte vraag en wil Zuid-Holland aandacht voor het aanjagen van innovatie en verder verduurzamen van het openbaar vervoer. Daarnaast moet het openbaar vervoer betaalbaar en laagdrempelige zijn voor mensen met een smalle beurs schrijft het provinciebestuur.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties