Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

 

Bewolking maar later veel zon

Vandaag zien we de zon maar door een zwak front trekt er ook bewolking over. Zo te overzien blijft het droog. In de loop van de middag en avond wordt het vrij zonnig. De zwakke tot soms matige wind komt uit het westen. Het kwik loopt op naar 18°C. In de nacht is het vrij helder. De temperatuurmees87 daalt naar 7°C. Zaterdag wordt een zonnige dag. In de ochtend kan er nog wat bewolking voor komen. De zwakke wind draait naar het oosten. Met 19°C is het zeer aangenaam.

Nu op RPL: Hall & Oates - I Can't Go For That (No Can Do)

Zuid-Holland geeft informateur OV-suggesties

Logo OV ChipkaartProvinciale Staten van Zuid-Holland hebben een brief gestuurd aan informateur Edith Schippers en de onderhandelaars over een nieuwe regering met daarin suggesties voor...

het openbaar vervoer. Hierin wordt gevraagd om meer investeringen in het openbaar vervoer zodat het een volwaardig en betaalbaar alternatief wordt voor autogebruikers. Ook wil men snellere verbindingen tussen economische kerngebieden zoals de spoorlijn Leiden-Utrecht.

Verder wordt geadviseerd mee te kijken naar nieuwe vormen van mobiliteit in gebieden met een beperkte vraag en wil Zuid-Holland aandacht voor het aanjagen van innovatie en verder verduurzamen van het openbaar vervoer. Daarnaast moet het openbaar vervoer betaalbaar en laagdrempelige zijn voor mensen met een smalle beurs schrijft het provinciebestuur.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties