Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zachter

Het wordt de komende dagen zachter maar van optimaal warm lente weer is nog geen sprake. Vandaag is er een mix van wolken en opklaringen met in de ochtend nog kans op een bui. De matige wind is noordwest. Het kwik blijft steken bij 11°C. In de nacht zijn er brede opklaringen en daalt de temperatuur naar 2°C met vorst aan de grond. Zaterdag begint met zon maar even later krijgt de bewolking de overhand. Later in de middag breekt de zon er weer door. De zwakke wind draait naar het noordoosten. Met 13°C wordt het al iets zachter. De nacht daarop helder bij een minimum temperatuur van 4°C. Zondag wordmeesj762t de beste dag. Er is flink wat zon maar in de loop van de middag drijft er meer bewolking binnen. De matige wind draait naar zuidoost. De thermometer geeft 18°C aan.

Fot: Voorjaar

Nu op RPL: The Chainsmokers - Paris

Zuid-Holland geeft informateur OV-suggesties

Logo OV ChipkaartProvinciale Staten van Zuid-Holland hebben een brief gestuurd aan informateur Edith Schippers en de onderhandelaars over een nieuwe regering met daarin suggesties voor...

het openbaar vervoer. Hierin wordt gevraagd om meer investeringen in het openbaar vervoer zodat het een volwaardig en betaalbaar alternatief wordt voor autogebruikers. Ook wil men snellere verbindingen tussen economische kerngebieden zoals de spoorlijn Leiden-Utrecht.

Verder wordt geadviseerd mee te kijken naar nieuwe vormen van mobiliteit in gebieden met een beperkte vraag en wil Zuid-Holland aandacht voor het aanjagen van innovatie en verder verduurzamen van het openbaar vervoer. Daarnaast moet het openbaar vervoer betaalbaar en laagdrempelige zijn voor mensen met een smalle beurs schrijft het provinciebestuur.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties