Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Eerst nog een bui, later meer zon

De dag begint wisselvallig. Het is bewolkt en midden in de ochtend valt er een bui. Vanmiddag wisselen wolken en brede opklaringen elkaar af maar is er nog steeds kans op een bui. De zwakke en later matige wind is zuidwest. Met 23°C is het een aangename temperatuur al voelt het door de vochtige lucht warmer aan. De nacht verloopt helder. De temperatuur zakt naar 12°C. Vrijdag ziet er zomers uit. Het is zonnigDSC 0016 en er kan wat sluierbewolking overtrekken. De zwakke wind draait naar het zuiden. Het kwik loopt op naar 24°C.

Foto: Het Groene Hart

Nu op RPL: Culture Club - Time (Clock Of The Heart)

Zuid-Holland geeft informateur OV-suggesties

Logo OV ChipkaartProvinciale Staten van Zuid-Holland hebben een brief gestuurd aan informateur Edith Schippers en de onderhandelaars over een nieuwe regering met daarin suggesties voor...

het openbaar vervoer. Hierin wordt gevraagd om meer investeringen in het openbaar vervoer zodat het een volwaardig en betaalbaar alternatief wordt voor autogebruikers. Ook wil men snellere verbindingen tussen economische kerngebieden zoals de spoorlijn Leiden-Utrecht.

Verder wordt geadviseerd mee te kijken naar nieuwe vormen van mobiliteit in gebieden met een beperkte vraag en wil Zuid-Holland aandacht voor het aanjagen van innovatie en verder verduurzamen van het openbaar vervoer. Daarnaast moet het openbaar vervoer betaalbaar en laagdrempelige zijn voor mensen met een smalle beurs schrijft het provinciebestuur.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties