Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weekend

Dankzij een hogedrukgebied bij Scandinaviëmees82 krijgen we dit weekend rustig en mooi weer. Na het optrekken van de mist schijnt de zon uitbundig. Soms trekken er wat wolken over. De zwakke wind is oost. De thermometer geeft 18°C aan. In de nacht is het helder en kunnen er mistbanken ontstaan. De temperatuur daalt naar 5°C. Ook de zondag verloopt vrij zonnig. De zwakke wind blijft oost. Met 20°C wordt het iets warmer.

Nu op RPL: Dua Lipa - New Rules

Kaasboerderij Janmaat valt in de prijzen

Logo Kaas 2Voor het bedrijf van Cor Janmaat en zijn vrouw Ria was het vorige week maandag een mooie dag omdat de door hen gemaakte kaas werd uitgeroepen tot Cum Laude Kaas...

in de categorie Belegen en Oude kaas tijdens de Cum Laude Awards 2017.

Boerderijkazen worden nog op de ambachtelijke en volgens oer-Nederlandse traditie volledig op de boerderij gemaakt. Het prijzenfeest voor de lekkerste boerderijkazen vond plaats in het fort Wierickerschans in Bodegraven en georganiseerd door de Bond van Boerderij-Zuivelbereiders.

De jury heeft de meest bijzondere kazen geproefd gemaakt door de zelfkazende boeren. Het echtpaar vond het een grote eer de prijs te ontvangen en zij zagen hun harde werken bevestigd met een zilveren bekroning.

Foto: Kaasboerderij Janmaat
Kaasmakers Cor en Ria zijn maar wat blij met de bekroning
14 cum laude

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties