Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Erg warm vandaag

Door een zuidelijke luchtstroming wordt het vandaag erg warm. De dag verloopt zonnig. Er staat een matige wind. Het kwik loopt maar liefst op naar 31°C. In de avond zien we nog lang de zon en blijft het warm. Pas tegen middernacht daalt de temperatuur onder de 20°C. In de nacht zijn er brede opklaringen maar de kans op een enkele regen- en onweersbui is duidelijk aanwezig. De temperatuur daalt naar 16°C. Zondag begint met wolken en zonnige perioden. Verderop1 hk juli 2 2 de dag neemt het aandeel zon toe. De zwakke tot soms matige wind draait naar het westen. De thermometer geeft deze dag 25°C. Maandag wordt waarschijnlijk de tropische waarde weer gerealiseerd.

Foto: tropisch

Nu op RPL: Who - Pinball Wizard

Kaasboerderij Janmaat valt in de prijzen

Logo Kaas 2Voor het bedrijf van Cor Janmaat en zijn vrouw Ria was het vorige week maandag een mooie dag omdat de door hen gemaakte kaas werd uitgeroepen tot Cum Laude Kaas...

in de categorie Belegen en Oude kaas tijdens de Cum Laude Awards 2017.

Boerderijkazen worden nog op de ambachtelijke en volgens oer-Nederlandse traditie volledig op de boerderij gemaakt. Het prijzenfeest voor de lekkerste boerderijkazen vond plaats in het fort Wierickerschans in Bodegraven en georganiseerd door de Bond van Boerderij-Zuivelbereiders.

De jury heeft de meest bijzondere kazen geproefd gemaakt door de zelfkazende boeren. Het echtpaar vond het een grote eer de prijs te ontvangen en zij zagen hun harde werken bevestigd met een zilveren bekroning.

Foto: Kaasboerderij Janmaat
Kaasmakers Cor en Ria zijn maar wat blij met de bekroning
14 cum laude

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties