Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zon en wolken

Het blijft de komende dagen licht wisselvallig. Vandaag is er een mix van wolken en opklaringen. Vanavond gaan er buien vallen. De matige wind is zuidwest. Warmer dan 20°C wordt het vandaag niet. In de nacht valt er soms een bui maar er zijn ook opklaringen. Mogelijk kunnen we dan meteoren zien vallen. (vallende sterren). De temperatuur daalt naar 14°C. Vrijdag begint nog met een enkele bui. Verder die dag wisselen wolken en opklaringen elkaar af. In de avond gaat het regenen. De matige tot vrij krachtige wind is zuidwest. Het kwik loopt op naar 2111406266 415554861961275 8626742029821649713 o°C.

Foto: zon en wolken

Nu op RPL: Raadsvergadering

Kaasboerderij Janmaat valt in de prijzen

Logo Kaas 2Voor het bedrijf van Cor Janmaat en zijn vrouw Ria was het vorige week maandag een mooie dag omdat de door hen gemaakte kaas werd uitgeroepen tot Cum Laude Kaas...

in de categorie Belegen en Oude kaas tijdens de Cum Laude Awards 2017.

Boerderijkazen worden nog op de ambachtelijke en volgens oer-Nederlandse traditie volledig op de boerderij gemaakt. Het prijzenfeest voor de lekkerste boerderijkazen vond plaats in het fort Wierickerschans in Bodegraven en georganiseerd door de Bond van Boerderij-Zuivelbereiders.

De jury heeft de meest bijzondere kazen geproefd gemaakt door de zelfkazende boeren. Het echtpaar vond het een grote eer de prijs te ontvangen en zij zagen hun harde werken bevestigd met een zilveren bekroning.

Foto: Kaasboerderij Janmaat
Kaasmakers Cor en Ria zijn maar wat blij met de bekroning
14 cum laude

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties