Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Van alles wat.

Fronten trekken soms over onze regio en zorgen voor licht wisselvallig weer. Vanochtend is het wisselend bewolkt en valt er af en toe een buitje. Daarnaast zien we soms even10676170 819346394806444 3110044716967547308 n de zon. In de middag is het eerst bewolkt maar later n de middag klaart het steeds meer op. De matige wind is noordwest. Het kwik blijft steken bij 11°C. In de avond en nacht zijn er opklaringen bij een minimum temperatuur van 4°C. Maandag verloopt bewolkt en in de middag gaat het regenen. De matige wind draait naar het zuidwesten. Met 13°C wordt het iets zachter.

Foto: af en toe een buitje

Nu op RPL: Over het voetlicht met Martin Goebel

Kaasboerderij Janmaat valt in de prijzen

Logo Kaas 2Voor het bedrijf van Cor Janmaat en zijn vrouw Ria was het vorige week maandag een mooie dag omdat de door hen gemaakte kaas werd uitgeroepen tot Cum Laude Kaas...

in de categorie Belegen en Oude kaas tijdens de Cum Laude Awards 2017.

Boerderijkazen worden nog op de ambachtelijke en volgens oer-Nederlandse traditie volledig op de boerderij gemaakt. Het prijzenfeest voor de lekkerste boerderijkazen vond plaats in het fort Wierickerschans in Bodegraven en georganiseerd door de Bond van Boerderij-Zuivelbereiders.

De jury heeft de meest bijzondere kazen geproefd gemaakt door de zelfkazende boeren. Het echtpaar vond het een grote eer de prijs te ontvangen en zij zagen hun harde werken bevestigd met een zilveren bekroning.

Foto: Kaasboerderij Janmaat
Kaasmakers Cor en Ria zijn maar wat blij met de bekroning
14 cum laude

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties