Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Regen en buien

Een omvangrijk regengebied trekt van west naar oost over ons land en doet ook onze omgeving aan. Het is vandaag bewolkt en er valt lichte regen. In de middag vallen er buien. Op het eind van de middag wordt het droog en even later en ook in de avond klaart het op. De matige en later vrij krachtige wind is zuidwest. Het kwik loopt op naar 21°C. Vannacht zijn er brede opklaringen en daalt de temperatuur naar 15°C. Vrijdag is het wisselend bewolkt en vallen er in de ochtend buien. Af en toe zien we de zon. In de middag is het droog en is er steeds meer ruimte voor de zon. De matige wind blijft zuidwest. Met 20°C is het relatief53760108816 fris.

Foto:nat weer

Nu op RPL: Raadsvergadering

Geen Gluren bij de Buren 2017 Woerden

Logo Gluren bd burenDe Kult Kompagnie heeft bekend gemaakt dat er geen editie van Gluren bij de Buren Woerden in 2017 gaat komen. De vrijwilligersorganisatie geeft aan dat ze tot nu toe 2 fantastische...

edities hebben georganiseerd, maar dat het lastig om in november een derde editie te plannen.

De Kult Kompagnie is onder andere erg druk bezig met de organisatie van NachtKlooster en de zevende editie van NACHTCULTUUR. Maar fans hoeven niet te treuren, want ze beloven dat er een nieuwe editie komt en misschien wel sneller dan gedacht.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties